Ο ΣΥΡΙΖΑ plus είναι εδώ, ενωμένος δυνατός.


Ορδές δουλικών πήραν εντολή και σπεύδουν κοντά στον Τσίπρα.
Με τον αέρα της αλλαγής να φυσάει στον ΣΥΡΙΖΑ plus, οι μετάνοιες συγγνώμης προς το πρόσωπο του μεγάλου ηγέτη, έχουν πάρει μορφή επιδημίας.
Μετά τις εκλογές του Σεπτέμβρη, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει γίνει η μεγάλη κεντροαριστεροφασιστική ομπρέλα που θα ενσωματώσει στους κόλπους της, όλη την ιστορία της πρακτορευμένης αριστεράς της χώρας.
Η ομπρέλα Τσίπρα θα καλύψει τους πάντες, από γενέσεως Ελληνικού κράτους.
Θα ξεκινήσει από την επανάσταση του 21 και θα δώσει άφεση αμαρτιών στο φαγοπότι της εποχής καλύπτοντας, με τον αριστερό λόγο των καιρών, όλους τους ήρωες και τους κλεφτοκοτάδες του τότε.
Θα καλύψει την συνέχεια το σχέδιο Μάρσαλ αναδεικνύοντας τον ρόλο του Εθνάρχη και με αυτό τον τρόπο θα δείξει στο λαό την μεγάλη αναγκαιότητα του νέου μνημονίου καθόσον το κράτος είναι κράτος και πάντα έχει συνέχεια.
Η αναγκαιότητα συνέχειας θα καλύψει το τώρα που, όπως και τότε, η γνωστοί άγνωστοι εξακολουθούν να ρημάζουν τα νέα δανικά γιατί είναι κοροϊδία να νομίζουν κάποιοι ότι τα λεφτά των δανεικών είναι απλά αριθμοί με λογιστική και μόνο αξία. Είναι ζωντανά ευρωδολάρια τα οποία καταβροχθίζουν οι νταβατζήδες και χρεώνεται ο λαός.
Εξέχοντα ρόλο στην ομπρέλα του Τσίπρα θα κατέχουν οι Λούμπεν του διαδικτύου οι οποίοι έχουν βρει έναν ιδιαίτερο τρόπο αντίστασης.
Είναι η αντίσταση δια της γραφής κατά την διάρκεια της οποίας αισθάνεσαι ότι ποιείς έργο θεόσταλτο που όμως δεν ενοχλεί κανέναν.
Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εάν δημιουργούσε πρόβλημα, θα ήταν απαγορευμένο.

 nein news

Δημοσίευση σχολίου