Νέα κόλπα πλέον στην ρημαγμένη χώρα μας με πρωταγωνιστή πάντα τον Αλέξη Τσίπρα που χορεύει πεντοζάλη.

Ένας άνθρωπος από το πουθενά που τον πήρε ο Αλαβάνος τον έκανε αρχηγό και λόγω της κρίσης έγινε πρωθυπουργός.
Φαίνεται πλέον ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι απλά ένας "Killer" χωρίς αξίες και αρχές που πουλάει τα πάντα στο όνομα των συμφερόντων της κλίκας που υπηρετεί, αλλά είναι και ανίκανος να επιλέγει συνεργάτες πράγμα που τον καθιστά ακόμα ποιό επικίνδυνο για τη χώρα.
Τα αποτελέσματα των επιλογών του τα βλέπουμε καθημερινά.
Σήμερα ήμαστε σε μία κωμικοτραγική κατάσταση καθώς ενώ παραιτήθηκε η κυβέρνηση, η βουλή παραμένει ανοιχτή και δεν προκηρύχτηκαν εκλογές παρά την βιασύνη Τσίπρα.
Η πρόεδρος της βουλής μιλάει για αντισυνταγματικές ενέργειες και ο Μεϊμαράκης τον σέρνει σε ανταρτοπόλεμο ροκανίζοντας τον χρόνο και εκτός του ότι ανασυντάσσεται ο ίδιος, παράλληλα δίνει την δυνατότητα να οργανωθεί και το νέο κόμμα που δημιουργήθηκε με πρόεδρο τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και το οποίο είναι ο κατ' εξοχήν αντίπαλος του Τσίπρα.
Από την κερκίδα πλέον ο Τσίπρας παρακολουθεί ανήμπορος τις εξελίξεις βλέποντας τα λάθη των συνεργατών του να του ανατρέπουν όλα τα σχέδια περί αιφνιδιασμού που είχε στο θολωμένο του μυαλό.
Στο εσωτερικό του κόμματός του τα πράγματα δεν είναι καλύτερα καθώς σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλ. Τσίπρα να αφήνει σαφείς αιχμές κατά της Αριστερής Πλατφόρμας χωρίς να έχει την αρετή και την τόλμη να εξηγήσει γιατί όλες αυτές οι επιλογές του, έγιναν ερήμην των οργάνων του κόμματος.
Χωρίς δηλαδή να δώσει καμία εξήγηση γιατί και από πού άντλησε το δικαίωμα του αποφασίζομεν και διατάσσομεν.
Πλέον ο Τσίπρας απαξιώνεται εκτός από τον λαό και στα μάτια των πολιτικών του αντιπάλων καθώς είναι δεδομένο ότι είναι ενταγμένος στο μηνμονιακό κλαμπ και μετά τις εκλογές, όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τελεί υπό κηδεμονία.
Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται καθώς ο Άδωνις θα υμνεί τον Τσίπρα και θα χορεύουν, μαζί με τον Θεοδωράκη, πεντοζάλη.




Δημοσίευση σχολίου