Φαίνεται ότι το ότι το αλυσόδεμα στο Κούγκι δεν τους αρκεί και μας μεταφέρουν στο Ζάλογγο.

Τα μηνύματα έρχονται από τον  Mr Ross - του οποίου η ομάδα των επενδυτών έχει βάλει 1,5 δις $ στην Ελλάδα για την Eurobank πέρυσι.
Αυτός ο τύπος ήταν για 25 χρόνια επικεφαλής της επενδυτικής τράπεζας Rothschild και σήμερα είναι ένας ζάπλουτος που κατευθύνει διάφορα επενδυτικά κεφάλαια (δηλαδή τοκογλυφία) σε όλο τον πλανήτη.
Αυτός λοιπόν που έβαλε 1,5 δις $ στην Eurobank,  είπε ότι η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών μπορεί να είναι επιβλαβής για την χώρα και τους πιστωτές της γιατί οι Τράπεζες δεν θα είναι ποτέ σε θέση να ξοφλήσουν αυτά τα ποσά τα οποία πήραν από τον Ελληνικό λαό και ότι η χώρα μας απλά θα επιβαρυνθεί και με επιπλέον χρέος.  
Ο τοκογλύφος είπε ακόμα ότι στόχος όλων πρέπει να είναι τα γεγονότα και όχι οι απόψεις η οι προβλέψεις. Συνέχισε λέγοντας ότι το κεφάλαιο που απαιτείται πραγματικά για την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών κανείς δεν το γνωρίζει και άρα τα λεφτά που δίνονται πάνε σε δοχείο χωρίς πάτο.
Οι ιδιώτες επενδυτές κατέχουμε το 40% του τραπεζικού συστήματος ενώ η Ελλάδα το 60%. Εμείς αν χάσουμε πάμε σπίτι μας ενώ στην Ελλάδα μένει το χρέος.
Τι κρύβεται πίσω από αυτά που είπε;

Ο Χρόνος θα δείξει.

Δημοσίευση σχολίου