Στην ΔΕΘ σήμερα ο Μεϊμαράκης εξήγγειλε το πρόγραμμα της ΝΔ σε περίπτωση που ο λαός εμπιστευτεί ξανά τον νέο Σαμαρά.
Ελπίζει ότι θα πείσει τον κόσμο ότι άλλο είναι αυτός και άλλο ο Σαμαράς, πράγμα που είναι σχεδόν αδύνατο να πετύχει γιατί και αυτός όπως και οι άλλοι ποτέ δεν αμφισβήτησε το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.


Σε συνάντησή του με διάφορους φορείς έλεγε τα ...περί της αξίας των μνημονίων ακολουθώντας τις συμβουλές του μνημονιολόγου του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη.
Τα διαπιστευτήριά του έδωσε και προς τους "επενδυτές"  και μίλησε για την επαναλειτουργία των μεταλλείων στις Σκουριές της Χαλκιδικής, μόλις γίνει κυβέρνηση η Ν.Δ., σε αντιπροσωπεία μεταλλωρύχων που τον επισκέφθηκαν στη Θεσσαλονίκη.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. τους είπε ότι αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος θα τους επισκέπτονταν ο ίδιος στα μεταλλεία και σημείωσε: «Θέλω, χωρίς να το εκμεταλλεύομαι πολιτικά, να σας δώσω τη γενική μας κατεύθυνση. Είμαστε υπέρ των επενδύσεων. Και να σας πω ότι για τη συγκεκριμένη επένδυση, εμείς θέλουμε να προχωρήσει, θέλουμε να ξεκινήσει».
Το γελοίο του πράγματος είναι ότι τα αφεντικά των μεταλλείων δεν υπάρχουν πουθενά. Βγάζουν στη γύρα εργαζόμενους ανθρώπους για να υποστηρίξουν τα συμφέροντα των αφεντάδων υποσχόμενοι ένα κομμάτι ψωμί.
Και έρχονται οι Μεϊμαράκιδες να πουλούν εκδούλευση στους εργαζόμενους, αντί να φωνάξει, δικαιοσύνη για όλους.
Προστατεύει εργαζομένους είλωτες παρέχοντας τα πάντα στις πολυεθνικές.
Τι διαφορετικό γινόταν επί Χίτλερ όταν στο όνομα του πολέμου το κεφάλαιο χρησιμοποιούσε πόρους και ανθρώπινο δυναμικό χωρίς αντιπαροχή;
Τι διαφορετικό γινόταν στην Αφρική του απαρτχάιντ; 

Δημοσίευση σχολίου