Η Ελλάδα πρέπει να ξέρει ότι στο τέλος θα πεθάνει.
Αυτό είπε ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού ταμείου διάσωσης ESM Κλάους Ρέγκλινγκ  και προσγειώνει τις ελληνικές προσδοκίες για μία μεγάλη μείωση χρέους, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο για την ανάκαμψη της οικονομίας, ενώ είναι απίθανο για γίνει αποδεκτό από τους ευρωπαίους πιστωτές.


Το ακραίο στις δηλώσεις του Κλάους είναι ότι ο πεθαμένος οφείλει και χάρη, γιατί μόνο έτσι μπορεί  να εκληφθούν οι δηλώσεις του στους Financial Times  ότι η Ελλάδα (πεθαμένος) επωφελείται ήδη από τους όρους δανειοδότησης, οι οποίοι είναι οι πλέον ευνοϊκοί «στην παγκόσμια ιστορία», ενώ σημειώνει ότι καθώς οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να προσέλθουν στις διαπραγματεύσεις για το χρέος οι διαφορές τους έχουν μειωθεί αισθητά.

«Νομίζω ότι τώρα υπάρχει μεγάλη σύγκλιση», δηλώνει ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού ταμείου διάσωσης ευρωπαϊκού, το οποίο θα κατέχει πάνω από το 60% του ελληνικού χρέους στο τέλος του νέου προγράμματος.

«Η ελληνική κυβέρνηση συνειδητοποιεί ότι δεν θα υπάρξει ονομαστικό κούρεμα χρέους» λέει ο αγαπητός Κλάους και με αυτό τον τρόπο στέλνει το μήνυμά του.
Έλληνες καλό κουράγιο καταλάβετέ το και μην αυτοκτονείτε επειδή φοβάστε το θάνατο.

Τελειώνοντας ο Κλάους μας θυμίζει ποιος είναι ο Τσίπρας αλλά και πόσο ηλίθιος είναι ο Ελληνικός λαός, λέγοντας: “ο κ. Τσίπρας τώρα έχει μια ξεκάθαρη εντολή να εφαρμόσει, τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις» και ας μην ξεχνάμε ότι την εντολή αυτή την δώσαμε εμείς με την ψήφο μας.

Δημοσίευση σχολίου