Με νέα προαπετούμενα επανέρχεται η Τρόικα έχοντας ως στόχο να διαλύσει κάθε υποδομή και παραγωγικό ιστό της χώρας.


Ο λόγος που μπορεί να το κάνει αυτό η Τρόικα δεν είναι μόνο το ότι βρήκε μία κυβέρνηση πρόθυμη για όλα, αλλά γιατί βρήκε και συντεχνίες οι οποίες ποτέ δεν λογίστηκαν τον κοινωνικό τους ρόλο.
Αυτό συμβαίνει και με την Ελληνική φαρμακοβιομηχανία η οποία τόσα χρόνια λήστευε τους ασφαλισμένους.
Σήμερα, που τα συμφέροντα διεθνοποιούνται, οι  διεθνής φαρμακοβιομηχανίες των εισαγόμενων φαρμάκων νομοθετούν απευθείας από τις Βρυξέλλες, και προκειμένου να διαλύσουν την εγχώρια φαρμακοβιομηχανία νομοθετούν μέσω της Τρόικας ντίλερ και διατάσσουν τους Έλληνες πολιτικούς φασουλήδες να ψηφίσουν νόμο επιβάλλοντας μείωση των τιμών των φαρμάκων  που παράγει η ελληνική φαρμακοβιομηχανία.
Αυτό ακούγεται καλά και δίνει την εντύπωση ότι σκέφτονται τον Έλληνα καταναλωτή, αλλά δεν είναι έτσι γιατί η μείωση που ζητούν καθιστά μη βιώσιμη την παραγωγή Ελληνικού φαρμάκου με αποτέλεσμα αυτό να εξαφανιστεί από την αγορά και να κυριαρχήσει το μονοπώλιο του εισαγόμενου φαρμάκου που είναι πανάκριβο.
Σήμερα ένα εισαγόμενο φάρμακο που στοιχίζει 30Ε πωλείται από την Ελληνική βιομηχανία 9Ε.  Αυτό που ζητά η Τρόικα είναι το ίδιο φάρμακο να στοιχίζει 2Ε, χωρίς καμία απαίτηση μείωσης της τιμής του εισαγόμενου.
Με 2Ε το βέβαιο είναι ότι το Ελληνικό φάρμακο θα εξαφανιστεί από την αγορά και αυτό που θα μείνει είναι το πανάκριβο εισαγόμενο φάρμακο.
Το ίδιο έγινε και σε πολλούς άλλους τομείς με αποτέλεσμα τα πάντα στην Ελλάδα να είναι εισαγόμενα με το Ελληνικό προϊόν να έχει εξαφανιστεί.

Ο στόχος τους είναι σαφής, όπως ορατό είναι και το σχέδιο με το οποίο τον υλοποιούν, το δυστύχημα είναι ότι εμείς όχι μόνο δεν έχουμε σχέδιο να τους αντιμετωπίσουμε αλλά αντίθετα έχουμε πολιτικούς που το μόνο σχέδιο που έχουν είναι πως θα τους υπηρετήσουμε.   

Δημοσίευση σχολίου