Executive Intelligence Review


Αυτό το άρθρο εμφανίζεται στο τευχος 2 Οκτωβρίου 2015 στο Executive Intelligence Review.
Έκθεση του ΕΙΡ Silk Road στα Κινέζικα που Παρουσιάστηκε στο Πεκίνο από τον William C. Jones.
29η Σεπτεμβρίου-Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στο Πεκίνο, που χρηματοδοτείται από το ΕΙΡ και το Ινστιτούτο Chongyang for Financial Studies, η Helga Zepp-LaRouche, η εμπνευστής της Schiller Ινστιτούτα, και ο William Jones, o επικεφαλής του γραφείου της Ουασιγκτον του Executive Intelligence Review, ο βασικός παρουσιαστής της κινεζικής μετάφρασης πρωτοποριακής έκθεσης του ΕΙΡ, «Το Νέο Δρόμο του Μεταξιού Γίνεται World Land-Bridge," στο κοινό.
Υπήρχαν περίπου 70 άνθρωποι παρόντες, συμπεριλαμβανομένων 15 εκπροσώπους από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και μερικοί υπάλληλοι από κρατικούς φορείς και πολλές think-tanks. Επιπλέον, εννέα κορυφαίοι κινέζοι επιστήμονες έκαναν σχόλια για την έκθεση και τη σημασία της για το κινέζικο "μια ζώνη , ένας δρόμος" έργο. Το Chongyang Ινστιτούτο έχει επίσης συμφωνήσει να είναι συμμέτοχο στη χορηγία της έκθεσης.
Η Helga Zepp-LaRouche παρουσίασε το έργο του Ινστιτούτου Schiller στην ανάπτυξη του σχεδίου Silk Road / World Land-Bridge για πάνω από 20 χρόνια, περιγράφοντας τις προσπάθειες που συνεχίστηκαν για δεκαετίες για να συνειδητοποιήσουμε την έκθεση. Η κυκλοφορία του αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την αλλαγή του ρου της ιστορίας, αυτή είπε. «Πρέπει να ξεφύγουμε από τη γεωπολιτική και να κινηθούμε προς ένα νέο πρότυπο για την ανθρωπότητα", δήλωσε η Zepp-LaRouche.
Τα σχόλια από τους μελετητές ήταν απολύτως διαχυτικά σχετικά με την έκθεση. Ένας μελετητής είπε ότι γνώριζε την Ινστιτούτου Schiller για μεγάλο χρονικό διάστημα και είχε μάθει πολλά από τις ιδέες του. "Έχουν πολύ ιδιαίτερο ιδέες για την οικονομία, δίνοντας έμφαση στην έννοια της φυσικής οικονομίας. Ο Lyndon LaRouche ανέπτυξε την έννοια της νεγκεντροπίας να εξηγήσει τους νόμους της οικονομίας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στο κεφάλαιο για να ελέγχει τα πάντα. Πρέπει να ελέγχουμε το κεφάλαιο », είπε.
Ένας άλλος μελετητής σημειωθεί ότι το Ινστιτούτο Schiller είχε μια διαφορετική άποψη για την οικονομία από τους περισσότερους οικονομολόγους, τονίζοντας τη σημασία της υποκείμενης υποδομής. "Η Κυρία. LaRouche έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο με τις ιδέες της », είπε. Ένας λόγιος σημείωσε ότι η πολιτική της Κίνας «μια ζώνη, ένας δρόμος" αποτελεί την αρχή μιας νέας παγκόσμιας τάξης, και ότι πρέπει να μάθετε πώς διαφέρει από την παγκόσμια τάξη υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένας λόγιος από την κινεζική πολεοδομική υπηρεσία υπογράμμισε τη μοναδικότητα της έκθεσης, επαινώντας το έργο πίσω του και προτρέποντας τους Κινέζους ειδικούς να λάβουν σοβαρά υπόψη τις μεθόδους ανάλυσης που χρησιμοποιούνται στην έκθεση ΕΙΡ.
Και πάλι, ένας άλλος λόγιος που μόλις είχε τελειώσει την ανάγνωση της κινεζικής έκθεση από το προηγούμενο βράδυ, είπε ότι προφανώς είχε γραφτεί με μια παγκόσμια προοπτική, σημειώνοντας ότι πρόκειται για την πρόβλεψη του μέλλοντος, όχι απλώς να εξηγήσει το παρελθόν.
Υπήρχε μια ζωντανή ερώτηση και περίοδο απάντησης , και πολλοί άνθρωποι ήρθαν να πάρουν αντίγραφα που είχαν υπογραφεί από τους συντάκτες. Το Chongyang Ινστιτούτο έχει ήδη αγοράσει 1.000 αντίγραφα της έκθεσης για τη διανομή στα δίκτυα και στους επιστήμονες στην Κίνα.
Έκθεση της ΕΙΡ στην αγγλική γλώσσα κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2014. Η 400+σελιδες της έκθεσης περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο τμήμα για τις μετρήσεις της Προόδου, όπως αναπτύχθηκε από τον οικονομολόγο Lyndon LaRouche, καθώς και εκτεταμένες εκθέσεις για το πώς η ανάπτυξη στο Νέο Δρόμο του Μεταξιού μπορεί να ανατάξει τις οικονομίες σε κάθε τμήμα της παγκόσμιας οικονομίας.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο :


Δημοσίευση σχολίου