Η Νέα Υόρκη, είναι αναμφίβολα μια ζωντανή και συναρπαστική πόλη. Σε κάθε στροφή του δρόμου, σε κάθε γωνιά της αντικρίζεις πράγματα που έχουν εξαφανιστεί από την υπόλοιπη Αμερική. Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι άνθρωποι δίνουν παλμό στους δρόμους, τις σήραγγες, τα κτίρια και τα πάρκα. Τη νύχτα, η τεράστια έκταση της φωτίζεται και λαμπυρίζει όπως  λίγες άλλες πόλεις στον κόσμο.

Ο Σάμιουελ Όρ είναι ένας πρωτοπόρος σκηνοθέτης που είναι ικανοποιημένος όταν καταφέρνει να συνοψίσει ένα χρόνο γυρισμάτων σε λίγα λεπτά, δίνοντας ζωή σε εξαιρετικά timelapse. Το τελευταίο έργο του διαρκεί μόλις 3,5 λεπτά: Είναι μια ημέρα της Νέας Υόρκης, με την κίνηση, τα φώτα και τους ουρανοξύστες της…Το όνειρό του είναι να συνθέσει ένα timelapse διάρκειας περίπου 20 λεπτών που θα αφηγείται ένα χρόνο ζωής στη Νέα Υόρκη.
Και για να το πραγματοποιήσει έχει φτιάξει μια πλατφόρμα στο ίντερνετ όπου οι “φίλοι” του μπορούν να τον ενισχύσουν οικονομικά, καθώς η ολοκλήρωση του έργου του απαιτεί να συγκεντρωθεί το ποσό των 21.000 δολαρίων.
Δείτε το εκπληκτικό βίντεο που δημιούργησε και περάστε μια ολόκληρη μέρα στην Νέα Υόρκη μόνο σε 3,5 λέπτα!!!




"Πηγή:itimes.gr"

Δημοσίευση σχολίου