Κατά τους Finacial Times έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και τώρα πρέπει ο κύριος Τσίπρας να αποδεχτεί την πρόταση των Ευρωπαίων.
Σε άρθρο, στο οποίο παρατίθεται η άποψη των συντακτών της εφημερίδας, δείχνουν τον δρόμο στον κύριο Τσίπρα.
...η θα καταλήξεις σε συμφωνία η θα κηρύξεις χρεοκοπία.
Το βέβαιο είναι ότι οι επιλογές που απομένουν στον κύριο Τσίπρα, κατά τους fianacial times, είναι πολύ καλύτερες από αυτές που έχει υποστεί ο λαός εδώ και πέντε χρόνια όπου βρισκόταν σε καθεστώς συμφωνίας και χρεοκοπίας ταυτόχρονα.
Θυμίζουμε ότι ένα χρόνο πριν, οι αρθρογράφοι των finacial times σε ρόλο χαρτορίχτρας, έλεγαν ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και το χρέος είναι πάρα πολύ βιώσιμο.
Την ίδια περίοδο ο διορισμένος υπουργός Γκίκας Χαρδούβελης έστελνε το μήνυμα ότι μετά την αξιολόγηση θα ανοίξει το ζήτημα της ανακούφισης του χρέους.
Αυτά και πολλά άλλα έλεγαν τότε. Σήμερα όμως οι εξελίξεις καθορίζονται  όχι από πλαστά στοιχεία και κάθε είδους απειλές, αλλά από την αλήθεια.
Οι εξεταστικές προχωράνε και όσα ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με όσα σερβίρονταν στον λαό όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων. 
 Ο χρόνος θα δείξει τον ρόλο του καθενός, όμως σήμερα φαίνεται ότι αυτή η κυβέρνηση έμαθε να διαβάζει την σημαδεμένη τράπουλα και οι κλέφτες έχουν πρόβλημα.

nein news
    

Δημοσίευση σχολίου