Δυστυχώς για τον Ελληνισμό, οι Εφιάλτες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα.
Οι Γερμανοτσολιάδες του 2000 έχουν ονοματεπώνυμο.
Μέχρι χθές τύποι σαν τον Ψαριανό χοροπηδούσαν στα τηλεοπτικά παράθυρα στο άκουσμα της λέξης Γερμανοτσολιάς, όπως ακριβώς χοροπηδούσαν τα τσολιαδάκια μπροστά στη σβάστικα για να δείξουν τη χαρά τους στους Σόιπλερ του 1940.
Σήμερα λοιπόν στις λίστες της ντροπής φιγουράρουν όλοι αυτοί που χαρακτήριζαν συνωμοσιολογία άποψη αντίθετη προς τα κελεύσματα των τοκογλύφων.
Πρετεντέρης, Ψυχάρης, Αναστασιάδης, Μπόμπολας, Παπαδημητρίου, Σπυράκη, Τέμη, Τσίμας, Καψής, Οικονομέας, Καμπουράκης, Λυριτζής, Οικονόμου, Σρόιτερ, Ψαριανός, Θεοδωράκης, Μανδραβέλης, Κύρτσος όλοι κάτω από την ίδια στέγη, όλοι στην υπηρεσία των νταβατζήδων έπαιξαν όλα αυτά τα χρόνια με τις τύχες και την εξαθλίωση ενός λαού, σπέρνοντας φόβο και τρόμο.
Με διασπορά, όχι απλώς ψευδών ειδήσεων, αλλά ειδήσεων κατευθυνόμενων από ξένα κέντρα που ως στόχο είχαν και έχουν την υποδούλωση του λαού οδήγησαν ανθρώπους σε αυτοκτονία και πρέπει να λογοδοτήσουν.
Θα είναι έγκλημα για την δημοκρατία εάν αυτοί οι τύποι συνεχίσουν να επιπλέουν.
Η  επίσημη αποκάλυψη από τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη στην επιτροπή αλήθειας της Βουλής, για το Δημόσιο χρέος, ότι έλληνες δημοσιογράφοι  παρακολουθούσαν σεμινάρια του ΔΝΤ και "εκπαιδεύονταν" για να προβάλλουν αποτελεσματικά  τις απόψεις του Ταμείου σχετικά με την ελληνική κρίση χρέους, τα μέτρα για την αντιμετώπιση της και τα μνημόνια, είναι βέβαιο ότι θα δρομολογήσει πολλές εξελίξεις στο χώρο της ενημέρωσης.
Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης αποκάλυψε ότι ανάλογα σεμινάρια διενεργεί και η Κομισιόν, ενώ μετά από σχετικές ερωτήσεις για τις διαδικασίες ή και τα κριτήρια με τα οποία γινόταν η επιλογή των δημοσιογράφων για να παρακολουθήσουν τα σχετικά σεμινάρια ανέφερε ότι δημοσιογράφοι τους οποίους συναντούσε στην Ουάσιγκτον του είχαν αποκαλύψει ότι είχαν κληθεί για να παρακολουθήσουν αυτά τα σεμινάρια.




Δημοσίευση σχολίου