Σε όλους είναι γνωστό ότι ο Παπαμιμίκος την ώρα που θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ θα δηλώσει παραίτηση εάν νέος αρχηγός του κόμματος είναι ο Μεϊμαράκης.


Αυτός ο αιωνόβιος φοιτητής με τις ΜΚΟ είναι ένα καθαρό δημιούργημα του αρρωστημένου συστήματος Σαμαρά, που ευδοκίμησε μέσα στη ΝΔ και τώρα προσπαθεί να βρει ρόλο μέσα στο κόμμα.
Ο λόγος που έστησε όλο αυτό το παρασκήνιο, με τον Μπουμπούκο που έκατσε δίπλα στον Μητσοτάκη, είναι γιατί όλοι αυτοί ξέρουν ότι δεν έχουν θέση μέσα στη ΝΔ σε περίπτωση που το κόμμα επανέλθει στο Καραμνλικό στρατόπεδο δηλαδή στον Μεϊμαράκη.
Είναι λοιπόν λογικό ο κάθε ένας από αυτούς, να δίνει τον αγώνα επιβίωσής του σε αυτή την εσωκομματική αναμέτρηση.
Ο Παπαμιμίκος παίζει το τελευταίο του χαρτί και αυτό το πράμα για το οποίο ο Μεϊμαράκης άφησε σαφής αιχμές ότι από τις εσωκομματικές εκλογές θέλησε να βγάλει λεφτά, καλεί σε δημόσιο διάλογο τον υποψήφιο για …«να ειπωθούν πολλές αλήθειες», μετά τα όσα δήλωσε εις βάρος του ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, στη συνέντευξή του στον Σκάι.
Αυτά λέει ο Παπαμιμίκος σε ανάρτησή του στο facebook. Θυμίζουμε ότι στην συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ ο Μεϊμαράκης, μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε «κακό γραμματέα που διέλυσε το κόμμα μπαίνοντας σε θέση πάνω από το μπόι του». 
Απαντώντας στην κριτική  Μεϊμαράκη προς το πρόσωπό ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ αναφέρει ότι  «όταν ένας πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (με 40 χρόνια στην πολιτική) αποκαλεί δημόσια το γραμματέα του κόμματος “πορτιέρη”, ας μην μας κάνει εντύπωση γιατί οι πολίτες έχουν γυρίσει τις πλάτες στη Νέα Δημοκρατία και έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα».   «Ήρθε η ώρα να ειπωθούν πολλές αλήθειες, εκεί ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους τα μέλη της ΝΔ και οι πολίτες» αναφέρει επίσης στην ανάρτησή του, ενώ επισημαίνει ότι«μέχρι τότε δεν θα ακολουθήσει τον κ. Μεϊμαράκη σε αυτό τον δρόμο που έχει επιλέξει». 
Από όλο αυτό το πανηγύρι κρατάμε αυτό που είπε ο "Πορτιέρης", "να ειπωθούν αλήθειες" καθώς μέχρι σήμερα μας γεμίσατε με ψέματα.   


Δημοσίευση σχολίου