Tο αίσχος του πολιτικού συστήματος αποτυπώνεται στα πρόσωπα όλων αυτών των τύπων που έχοντας τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα επάνω τους προσπαθούν να κατευθύνουν το λαό χωρίς ντροπή.


Ο λόγος για τον Μητρόπουλο, ο οποίος αφού έγλυψε, απείλησε  και έκανε τις μύριες όσες μετάνοιες, φτάνει στο σημείο καλεί να απορρίψουν με την ψήφο τους τα τέσσερα μνημονιακά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και Ποτάμι) και είτε να επιλέξουν να απέχουν από τις κάλπες είτε να στηρίξουν το ΚΚΕ, που παραμένει συνεπές στην αντιμνημονιακή γραμμή.
Αν δηλαδή ήταν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ τότε δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, τώρα όμως που κόπηκε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο εωσφόρος επί γης.
 Τέτοιοι τύποι καταφέρνουν να εισχωρούν σε όλα τα κόμματα, να οδηγούνται στην κορυφή της πυραμίδας και μετά να τελούν το φασιστικό έργο και τις εντολές των αφεντάδων τους.
Αυτοί είναι που καταστρέφουν όλα τα κόμματα, αυτούς πρέπει να εντοπίζει ο λαός και αυτούς να μαυρίζει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση,
Ακόμα όμως και την ώρα που βγάζει χολή, ο Μητρόπουλος, δεν ξεχνάει το ρόλο του.
Μιλώντας το πρωί στον ΒήμαFM, επεσήμανε: "Λέω στον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ, λευκό ή αποχή", τόνισε χαρακτηριστικά. Όπως είπε, "είναι η μόνη εθνική λύση που δε θα οδηγήσει στη νομιμοποίηση του μνημονίου, ώστε να ξεκινήσει μια νέα διαπραγμάτευση".
Ο κ. Μητρόπουλος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ "όχι αριστερά, αλλά ένα νέο μνημονιακό νεοφιλελεύθερο κόμμα" και τόνισε πως μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη ΝΔ. 
Υποστήριξε, επίσης, ότι το «κόψιμό» του από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ δεν οφείλεται στην υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία ενεπλάκη το όνομά του αλλά στην κριτική που άσκησε στην ηγεσία του κόμματος, ότι «πήγαμε σαν πρόβατα επί σφαγή» στη διαπραγμάτευση και ότι το τρίτο μνημόνιο είναι «επαίσχυντο».
Προσέξτε.
Δεν κάλεσε τον κόσμο απλά να ψηφίσει ΚΚΕ, αλλά τον κάλεσε να ψηφίσει ΚΚΕ η αποχή.
Αυτός ο τύπος ήταν αντιπρόεδρος της βουλής των Ελλήνων.
Φτύσιμο σε τέτοιες πατσαβούρες είναι το λιγότερο που τούς αξίζει.


Δημοσίευση σχολίου