Σε συνέντευξή της στον δημοσιογράφο κ. Σροϊτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha η Ζωή Κωνσταντοπούλου θύμισε όσα προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε, αλλά και όσα ψεύτικα διλλήματα θέλουν να μας "σφηνώσουν"


στο μυαλό προκειμένου να απομακρυνθούμε από την ουσία των προβλημάτων, ώστε να μην δούμε τον πραγματικό ρόλο του καθενός μέσα σε αυτή την πολιτική χαβούζα.
Ο δημοσιογράφος έχοντας πάντα στο μυαλό του ότι ο ψηφοφόρος είναι Ευρωλάγνος, ξεκίνησε με το γνωστό δίλλημα, Ευρώ η δραχμή.
Επανειλημμένα από αυτό εδώ το blog έχουμε αναφερθεί στο ότι αυτό που πραγματικά θέλει το τοκογλυφικό κατεστημένο είναι να μην αμφισβητηθεί η κυριαρχία του Ευρώ γιατί αυτό είναι το όπλο τους.
 Ένα νόμισμα έγινε δόγμα και κατευθύνει τις πολιτικές κατά τα συμφέρονται φασιστών του κερατά και αυτό που η μετριότητα του γράφοντος λέει δεν είναι καθόλου υπερβολή.
Σοφά η πρόεδρος της βουλής ξεκαθάρισε τα πράγματα λέγοντας ότι αυτό το δίλλημα δεν υπάρχει γιατί πίσω από αυτό το ερώτημα κρύβεται η αλήθεια του ερωτήματος, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΕΥΡΩ;
Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα και με αυτό οφείλει να πάει ο Έλληνας στην κάλπη για δείξει και να δηλώσει την σχέση του με το παρελθόν του και τα βαθιά δημοκρατικά του αισθήματα.
Οφείλει να το πράξει στο όνομα της Ελευθερίας, στο όνομα της τιμής και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου.

   

Δημοσίευση σχολίου