Την αλήθεια των πραγμάτων για την επόμενη μέρα των εκλογών ξεκαθάρισε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξή του στην Θεσσαλονίκη.


Σε ερώτημα δημοσιογράφου τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που είναι πρώτο κόμμα χωρίς να έχει απόλυτη πλειοψηφία και δεν εκπροσωπείται στη βουλή το κόμμα του Πάνου Καμμένου, ο Αλέξης Τσίπρας άφησε ξεκάθαρα να φανεί ότι η συνεργασία με την ΝΔ, Το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ, είναι δεδομένη.
Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι η χώρα θα κυβερνηθεί και κανένας δεν θα αναλάβει το κόστος να οδηγήσει την χώρα σε νέες εκλογές.

Είπε δηλαδή ο Τσίπρας ότι η Μέρκελ δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να πάει σε νέες εκλογές και θα υποχρεώσει τους πάντες να συνεχίσουν να ψηφίζουν τα μνημόνια, όπως ακριβώς έκαμναν και πριν τις εκλογές.
Οι εκλογές έγιναν για να δώσει ο λαός την ψήφο του στα μνημονιακά κόμματα ώστε κανείς ποτέ να μην μπορεί να αμφισβητήσει το καθεστώς των μνημονίων γιατί ,,,μπορεί μαζί να μην τα φάγατε αλλά μαζί τα ψηφίσατε.


Αυτό είπε ο Τσίπρας "πίσω από την κουρτίνα" ξεκαθαρίζοντας ότι δική του θέση είναι το "ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΤΙΠΟΤΕ" και δεν τον ενδιαφέρει αν αυτό θα επιτευχθεί με αυτόν στη θέση του πρωθυπουργού η με τον Δραγασάκη.
Όλα τα υπόλοιπα είναι το συνηθισμένο "μπλα-μπλά" η διαφορετικά "το πουλάκι τσίου" και δεν έχει καμία αξία να αναφερθούμε σε αυτά γιατί κανείς δεν τους πιστεύει.



Δημοσίευση σχολίου