Τελικά ο όρος αριστερός η δεξιός είναι αδόκιμος καθώς αριστερός η δεξιός που να είναι "υγιής" και να ασχολείται με τα κόμματα δεν υπάρχει.
Αυτό που υπάρχει στα κόμματα είναι αριστερό και δεξιό λαμόγιο. Άνθρωποι μειωμένης αξίας και αξιοπρέπειας που σπεύδουν στα κόμματα για αναζήτηση προσωπικότητας, επιβίωσης και πλουτισμού.
Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευτεί αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει στα κομματικά μαγαζιά, ότι δηλαδή είναι τόσο πολλά συσσωρευμένα ανίκανα λαμόγια στη βουλή και στις κομματικές αυλές που ακόμα και εάν υπάρξει κάτι διαφορετικό, το βέβαιο είναι ότι τάχιστα θα κατασπαραχθεί.
Ο λόγος, μεταξύ άλλων, για τον τρόπο που παρουσίασε γκάλοπ η εφημερίδα/κομματικό όργανο του Τσίπρα "Η ΑΥΓΗ".
Υποτίθεται ότι εκεί μέσα υπήρχε και μία "κουλτούρα", μία παιδεία ρε αδερφέ, που να βάζει στεγανά στην βλακεία. Τελικά τίποτε, απόλυτο μηδέν.
Το κομματικό όργανο ΑΥΓΗ δημοσιεύει δημοσκόπηση η οποία δείχνει μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες, 24,7% ΣΥΡΙΖΑ και 16,6% ΝΔ και αναρωτιέσαι πού έγινε αυτή η δημοσκόπηση.
Στα μπλόκα των αγροτών ρωτήθηκαν τα Τρακτέρ ή στα δένδρα ρωτήθηκαν οι κρεμασμένες γραβάτες;
Την ίδια ώρα, λέει το δημοσίευμα,  η πλειοψηφία των πολιτών (40% έναντι 32%) πιστεύει ότι οι προτάσεις της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση θα δημιουργήσουν ένα βιώσιμο και δίκαιο σύστημα!!!. 
Εκεί όμως που δεν ξέρεις αν πρέπει να κλαίς η να γελάς είναι όταν ο "ερωτηθείς λαός" τοποθετείται σε ερώτημα της εφημερίδας και η εφημερίδα, βαθυστόχαστα, απαντάει:  "Ωστόσο οι ερωτηθέντες εμφανίζονται απαισιόδοξοι ως προς την πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος, καθώς το 60% βλέπει νέα μέτρα, έναντι του 35% που θεωρεί ότι η αξιολόγηση θα είναι επιτυχής. 
Δηλαδή λαέ σε προετοιμάζουν και για άλλα, ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ που εσύ κατά πλειοψηφία 60%, θεωρείς δεδομένο ότι θα έρθουν και μόνο το 35% είναι βλάκες και πιστεύουν ότι μέχρι εδώ ήταν τελειώσαμε.
Χαιρετίσματα σύντροφοι, έρχεται με βήμα γοργόν ο αγκυλωτός σταυρός και είναι ώρα να πετάξετε το σφυροδρέπανο και να πιάσετε την σβάστικα για να έχετε ρόλο και στην Εθνοαπελευθερωτική κυβέρνηση!!!


Δημοσίευση σχολίου