Τα μέσα αποβλάκωσης ανά τον κόσμο προσπαθούν και σε μεγάλο βαθμό έχουν καταφέρει, να παρουσιάσουν στην κοινή γνώμη σαν τρελό τον αρχηγό της Β. Κορέας και μπορεί να έχουν δίκιο, όμως σε πολύ χειρότερη θέση βρίσκονται οι εκλεγμένοι "ηγέτες" των χωρών του Δυτικού κόσμου επειδή αυτοί είναι Μαριονέτες επί σκηνής και αυτοί που εξουσιάζουν τα κράτη τους και τον πλανήτη είναι αθέατοι και αθάνατοι.

Η Β. Κορέα ζει στους δικούς της ρυθμούς και ακολουθεί το δικό της δρόμο που όμως δεν είναι καθόλου χειρότερος από τον απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο ο "Δυτικού τύπου καπιταλισμός καζίνο" χειρίζεται τους ανθρώπους αναγκάζοντάς τους να σε καθημερινή βάση να αναρωτιόνται , to be or not to be.
Ο προβληματισμός του Άμλετ είναι αυτό που έδωσε η Δύση στον πλανήτη καθώς πολύ άνθρωποι, ιδιαίτερα της Ανατολικής Ευρώπης, συγκρίνουν ευθέως πλέον τον κακό υπαρκτό σοσιαλισμό που έζησαν με το καπιταλιστικό τέρας του 2016.
Η βία και οι πόλεμοι είναι αυτά που κάνουν μεγάλη μερίδα των καταπιεσμένων να αποδέχονται ως "χαρωπά" δηλώσεις του  Κιμ Τζονγκ-ουν ότι χάρη στην βόμβα υδρογόνου μπορεί να εξαφανίσει τις ΗΠΑ από τον χάρτη.
«Οι επιστήμονες και οι τεχνικοί μας μπορούν να πυροδοτήσουν βόμβες υδρογόνου ικανές να εξαφανίσουν με τη μία όλη την επικράτεια των ΗΠΑ» δηλώνει η Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο KCNA.
Ταυτόχρονα ωστόσο η Πιονγιάνγκ προσθέτει ότι η δοκιμή βόμβας που προηγήθηκε δεν είχε στόχο «ούτε να απειλήσει κανέναν ούτε να προκαλέσει για συγκεκριμένο σκοπό», αλλά ήταν μια αναγκαία ενέργεια για την ενίσχυση του πυρηνικού προγράμματος για την αντιμετώπιση της ολοένα και πιο εχθρικής αμερικανικής πολιτικής.
Η δοκιμή της βόμβας υδρογόνου προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας και αμφισβητήθηκε, με τους ειδικούς να πιστοποιούν αργότερα ότι έγινε πυρηνική δοκιμή, αλλά η βόμβα ήταν παρόμοιου τύπου με τις προηγούμενες.
Η Βόρειος Κορέα έχει επανειλημμένως υποστηρίξει ότι χρειάζεται να αναπτύξει πυρηνικά όπλα για να αντιμετωπίσει τις παρεμβάσεις των ΗΠΑ στα εσωτερικά της και να έχει ασπίδα προστασίας σε περίπτωση εισβολής.
Οι κάτοικοι της Β. Κορέας θα πρέπει να στρέψουν το βλέμμα τους προς το Αφγανιστάν, την Λιβύη και το Ιράκ για να δουν τι τους υπόσχεται η Δύση ως εναλλακτική λύση αυτού που ζούνε.


Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου