Ο Τσίπρας έγινε άρμα από χαρτόνι και πρωταγωνιστεί στην παρέλαση.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το άρμα που έχει εμπνευστεί από τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός παρουσιάζεται ως ο κυρίαρχος του παιχνιδιού με τους Ευρωπαίους. Μάλιστα, ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, εμφανίζονται ως μαριονέτες στα χέρια του!
Το φετινό καρναβάλι πραγματοποιείται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λόγω των γεγονότων της Πρωτοχρονιάς αλλά και των τρομοκρατικών επιθέσεων. 
Το καρναβάλι ξεκινά στις 8 Φεβρουαρίου στις 10:30 το πρωί και κάθε χρόνο το παρακολουθούν 500.000 θεατές.
Το 2015 το «Καρναβάλι της Ρηνανίας» ανακηρύχθηκε παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά από την UNESCO και για πολλούς ντόπιους αποτελεί το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς. 
O επιθεωρητής αρμόδιος για το καρναβάλι της Κολωνίας σημειώνει, ότι για φέτος έχουν στηθεί πελώριες εγκαταστάσεις φωτισμού ενώ στα νευραλγικά σημεία της πόλης θα υπάρχουν λεγόμενα «Security Points», όπου αστυνομικοί και ψυχολόγοι θα προσφέρουν βοήθεια σε όποιον έχει ανάγκη. Επιπλέον, η αστυνομία έχει πολύ περισσότερο προσωπικό και ενισχύσαμε κατά πολύ τα μέτρα ασφαλείας.

Δημοσίευση σχολίου