Φαίνεται ότι αφυπνιζόμαστε. Ο ξεσηκωμός των αγροτών τον οποίο δεν μπόρεσαν να διασπάσουν με πουλημένους συνδικαλιστές-προστάτες αλλά και η αποδοχή του αγώνα τους από όλες τις κοινωνικές τάξεις ίσως αποτελέσει αρχή ενός γενικότερου ξεσηκωμού, κατά το ανάλογο της Ισλανδίας, και φέρει την ανατροπή του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.


Όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι η τεχνητή κρίση που μας επέβαλαν θα σταματήσει αυτόματα, μόνον όταν ξεσηκωθεί η ελληνική κοινωνία.
 Όμως μόνο όταν ξεσηκωθεί οριστικά και αμετάκλητα, μέχρι το τέρμα της εθνικής κρίσης και όχι για απλές ασκήσεις κομματικής γυμναστικής ή με καθαρά συντεχνιακά συμφέροντα.
 Όταν ξεσηκωθεί, όχι με κατευθυνόμενες διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες, που θα χρησιμοποιηθούν από τα δουλικά που κυβερνούν, για την αγανάκτηση της κοινωνίας. 
Σε όλους πρέπει να γίνει κατανοητό και βίωμα ότι τα συμφέροντα μας, Αγροτών, Δημοσίων Υπαλλήλων, Εργατών, Ανέργων, Ελεύθερων Επαγγελματιών, Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών είναι κοινά. Όλοι οδηγούμαστε μαζικά στην εξαθλίωση και στην απώλεια των περιουσιών μας.
Θα πρέπει λοιπόν ο κάθε κλάδος να ενισχύσει τον αγώνα του άλλου και όχι να υπάρξει κοινωνικός αποκλεισμός, όπως επιδιώκει η προπαγάνδα του πολιτικού συστήματος και τα συμφέροντα που υπηρετεί.
 ο Ντελάλης 

Δημοσίευση σχολίου