Οι επαγγελματίες πασοκοι βουλευτές δίνουν αγώνα για να ψηφιστεί το ασφαλιστικό καθώς η παραμονή του Τσίπρα στην κυβέρνηση και στο κόμμα εξασφαλίζει και σε αυτούς την ύπαρξή τους.


Οι περισσότεροι από αυτούς είναι τυχοδιώκτες της καρέκλας και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να δώσουν πειστικές απαντήσεις σε ερωτήματα του τύπου, γιατί ψηφίζουν τα μνημόνια του Τσίπρα και δεν ψήφισαν τα μνημόνια του Παπανδρέου η του Βενιζέλου.
Θυμίζουμε ότι πολλοί από αυτούς ψήφισαν και μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους και είπαν ένα όχι όταν σιγούρεψαν τη θέση  τους στο ΣΥΡΙΖΑ.
Ήταν τότε που ο Τσίπρας έταζε λαγούς και πετραχήλια σε όλους. Ήταν οι εποχή που ο Τσίπρας θα έσκιζε τα μνημόνια.
Σήμερα που στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν βουλευτές που αντιλαμβάνονται το χάος που δημιουργείται στην κοινωνία αντιδρούν αλλά οι τυχάρπαστοι του ΠΑΣΟΚ αντιδρούν.
Ξέρει ο Μπόλαρης, ο Παραστατίδης, και οι άλλοι ότι δεν έχουν πλέον πολιτικό μέλλον και δίνουν τον αγώνα τους για να κρατήσουν τις καρέκλες.   

Σήμερα οι περισσότεροι βουλευτές δυσκολεύονται να υπερασπιστούν το ασφαλιστικό, ενώ σε πιο δεινή θέση βρίσκονται εκείνοι που εκλέγονται σε αγροτικές περιοχές. Άλλωστε, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, δεν είναι μυστικό ότι ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους της κυβέρνησης είναι οι 35 βουλευτές της επαρχίας που έχουν αρχίσει να αυτονομούνται.
Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, η αυτονόμηση προέκυψε όταν επισκέφθηκαν τις εκλογικές τους περιφέρειες και συνειδητοποίησαν το μένος ακόμα και των δικών τους ψηφοφόρων. Στο Μέγαρο Μαξίμου ελπίζουν ότι την κρίσιμη στιγμή κι αυτοί οι βουλευτές θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο. Για καλό και για κακό όμως συνεργάτες του πρωθυπουργού τους διαμηνύουν σε κάθε τόνο ότι σε περίπτωση διαφωνίας θα πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους.
Κυβερνητική πηγή δήλωσε στην εφημερίδα, ότι τελικά οι διαφωνούντες δεν είναι σοβαροί και είναι μειωμένης αξιοπιστίας και θα ψηφίσουν. «Τραβάτε με κι ας κλαίω» λένε χαρακτηριστικά.
Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά διαδίδονται για να μετριαστούν οι αντιδράσεις του κόσμου, πράγμα που φαίνεται ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις του άλλου στυλοβάτη των μνημονίων, του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος καλεί τους αγρότες να επιστρέψουν σπίτια τους γιατί ο Τσίπρας ...τελεί υπό παραίτηση. 
Ο Λεβέντης κάνει χαρακίρι με τις δηλώσεις του αλλά και αυτός παίζει το δικό του παιχνίδι καθώς γνωρίζει ότι σε ενδεχόμενες εκλογές μένει έξω από τη βουλή.  
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου