Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν θα προχωρούσε εκλογές ο Τσίπρας είναι ο Πάνος Καμμένος και αυτό γιατί ξέρει ότι το κόμμα των ΑΝΕΛ δεν μπαίνει στη βουλή και ο ίδιος χάνει ένα πειθήνιο όργανο και έναν συνεταίρο υποτακτικό όπως είναι ο Πάνος Καμμένος.



Και ενώ αυτό είναι γνωστό σε όλους, ο Καμμένος σε συνέντευξή του που φιλοξενεί η Realnews σήμερα, με τίτλο «Ο Καμμένος απειλεί την τρόικα με εκλογές» λέει μεταξύ άλλων «Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι τον λόγο».
Όμως ο Καμμένος ξεχνάει ότι κάπως έτσι απειλούσε την Ευρώπη λέγοντας ότι θα αμολήσει τους πρόσφυγες και σήμερα κινδυνεύουμε να μας μείνουν πεσκέσι οι μετανάστες.
Ξεχνάει επίσης ότι απειλούσαμε την Ευρώπη με τη δραχμή και ξαφνικά μας παρακαλάει ο Σόιμπλε να φύγουμε και μάλιστα μας πληρώνει και αδρά για να το κάνουμε.
Είναι η ώρα που ο Καμμένος θα πρέπει να αναλογιστεί σοβαρά το ότι μεγάλες ιδέες και οράματα ενός λαού είναι αδύνατον να υλοποιηθούν από τενεκεδάκια σαν και αυτόν και να συνηθίσει την ιδέα των εκλογών γιατί πλέον τόσο αυτόν όσο και τον συνεταίρο του τον Τσίπρα, κανείς δεν τον παίρνει πλέον στα σοβαρά.
Πρέπει να το καταλάβει ότι αναλώσιμο ήταν και τελείωσε. Δεν τον χρειάζονται πλέον.


Δημοσίευση σχολίου