Δικαίως εξεγέρθηκαν και οι πέτρες από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο Λάκης Λαζόπουλος τον Σόιμπλε – αποδίδοντας τις οικονομικές του επιλογές όχι στη διατεταγμένη υπηρεσία που ασκεί για το γερμανικό κεφάλαιο αλλά στα προβλήματα κίνησης που αντιμετωπίζει.


Όταν όμως έλεγαν οι πατέρες της εκκλησίας μας τα ίδια και χειρότερα για τον Στίβεν Χόκινγκ γιατί δεν μιλούσε κανείς;
Αντιγράφουμε από παλαιότερο ρεπορτάζ της εφημερίδας Ημερησία:
Ο μητροπολίτης (Σεραφείμ) σε επιστολή του επιτίθεται με απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά του σπουδαίου καθηγητή Μαθηματικών, Στίβεν Χόκινγκ και του «απαντά» για τις απόψεις που έχει σχετικά με αν υπάρχει θεός ή όχι.
«Ο συγκεκριμένος παραπληγικός Βρετανός επιστήμων είναι απολύτως συμπαθής ιδιαιτέρως διότι ευρίσκεται εις μίαν δραματικήν κατάστασιν υγείας απεικονιζομένην εις δημοσιευθέντα φωτογραφικά στιγμιότυπα, απολύτως καθηλωμένος και επικοινωνών με ηλεκτρονικήν φωνήν, που επιφέρει την κατανόησιν διά την συμπλεγματικότητα και τραγικότητα των απόψεών του που αδίκως βεβαίως ενοχοποιούν ουσία τον Τρισάγιον Θεόν διά την δυσχερεστάτην θέσιν της υγείας του…», υποστηρίζει ο Ιεράρχης.
Η απίστευτη επιστολή του Σεραφείμ καταλήγει μάλιστα: «το ελαφρυντικό της συγχύσεως του νοός του, από την αφόρητο σωματική δυστυχία του»!

"Πηγή: info-war.gr"

Δημοσίευση σχολίου