Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Γιούνγκερ για την επιτυχή έκβαση της τρομοκρατικής επίθεσης των Τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες, καθώς τόσο ο Βέλγος πρωθυπουργός όσο και άλλοι ηγέτες δε ξεχνούν και δεν εγκαταλείπουν ποτέ  τα δημιουργήματά τους η επι το "Ελληνικότερον" τα δικά τους παιδιά. 
Σε όλους είναι γνωστοί οι αγώνες του Βέλγού υπουργού εξωτερικών, Didier Reynders ,ο οποίος ήθελε να στήσει μνημείο για αυτούς που αιματοκύλησαν τις Βρυξέλλες.
Τα κροκοδείλια δάκρυα της Βέλγικης ολιγαρχίας για τους αθώους πολίτες των επιθέσεων στις Βρυξέλες ,είναι τα ίδια που έριχναν αυτοί οι σκατάνθρωποι, για τα 5.5 εκατομμύρια νεκρούς που δημιούργησαν στο Κονγκό το 2003.                                                   
Σκοτώστε τους πολίτες σας στο μεγάλο πόκερ που στήσατε και μετά κλάψτε σαν τις πουτάνες πάνω από τα φέρετρά τους.
Δικό σας είναι το παιχνίδι και το παίζετε καλά με τους χασάπηδες σαουδάραβες.
Πουλήστε τα όπλα σας στόυς τζιχαντιστές σας, φάτε σκάστε και μετά πάτε στις κηδείες των αθώων πολιτών για να κάνετε δηλώσεις σαν αυτές του δρακρύβρεχτου Ολάν.
Η δημοκρατία δεν νικιέται και δεν θα νικηθεί, λέει αυτός ο κλόουν, αλλά το λέει επειδή στήν άσφαλτο δεν χύθηκε δικό του αίμα αλλά αίμα αθώων Γάλλων, Βέλλγων, Αμερικανών αίμα των λαών.
Φυσικά απο αυτό το παιχνίδι των λύκων δεν θα μπορούσαν να λείψουν πρόβατα όπως οι Έλληνες.
Μικυ μάους όπως ο Τσίπρας ανέλαβαν ρόλλο και η Ελλάδα έκλεισε την πρεσβεία μας στη Συρία για να πιεστεί ο εκλεγμένος Άσαντ να παραδώσει την ηγεσία στους τζιχαντιστές του ΝΑΤΟ.
Φίλοι μου το συμπέρασμα είναι απλό.
Αγαπάτε τους τζιχαντιστες και να εύχεστε να πετυχαίνουν οι επιθέσεις τους γιατί με αυτό τον τρόπο η είσοδός σας στην στάνη είναι εξασφαλισμένη.

Ανδρέας Κεσίδης.

Δημοσίευση σχολίου