Τα γεγονότα λένε πάντα την αλήθεια και γεγονός είναι ότι ο σύντροφος Τσίπρας εξακολουθεί να βαφτίζει το κρέας ψάρι χωρίς να αναρωτιέται αν κανείς τον πιστεύει.


Απομονώθηκαν όσοι ήθελαν να κλείσουν τα σύνορα της Ευρώπης μας είπε μετά την σύνοδο κορυφής αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς, τα σύνορα έκλεισαν.
Η "μούρλα" δεν είναι ότι την απόφαση για κλείσιμο των συνόρων συνυπέγραψε και ο Τσίπρας, όπως φαίνεται στο κοινό ανακοινωθέν των 28, αλλά το ότι ο Τσίπρας και όλοι οι βρώμα που τον συνοδεύει "τουιτάρη" βάλλοντας εναντίον του …εαυτού του θέλοντας να πείσει ότι ο ίδιος δεν ήξερε τίποτε και το κοινό ανακοινωθέν εκδόθηκε όταν ο ίδιος …πήγε στην τουαλέτα.
Εμείς βέβαια ως νοήμων και ελεήμων λαός παρακολουθούμε τον σύντροφο Τσίπρα να δίνει της μάχες του με τον Ευρωπαϊκό βορά και θαυμάζουμε τον ηγέτη η παρουσία του οποίου έδωσε ζωή στο σάπιο πολιτικό σύστημα το οποίο πολύ σύντομα θα κλιθεί με ηγέτη τον Μητσοτάκη τον δεύτερο, να ξανασώσει την Ελλάδα που ο Μητσοτάκης ο πρώτος και όχι μόνο έφερε σε αυτά τα χάλια.
Έλληνες πάρτε το χαμπάρι.

Ποτέ δεν ήμασταν ελεύθεροι γιατί ποτέ δεν ήμασταν Έλληνες.   
ο Ντελάλης. 
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου