Είναι φοβερό. Ζούμε ημέρες "τραπεζικών φρονημάτων" όπως τότε, την εποχή των κοινωνικών φρονημάτων.
Αυτή είναι η αλήθεια των καιρών και μάλιστα το φαινόμενο "ευδοκιμεί" με την αριστερά στην εξουσία και τον λαό στα κάγκελα.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΔΑΝΕΙΟΠΗΠΤΕΣ λέει το σκιάχτρο του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη προτρέποντας ουσιαστικά το λαό να σπεύσει να υπογράψει δηλώσεις μετανοίας για να λάβει λευκό χαρτί τραπεζικών φρονημάτων.
Αν είσαι συνεργάσιμος όλα θα πάνε καλά.
Το τι σημαίνει συνεργάσιμος θα το αποφασίζει μονομερώς ο τοκογλύφος.
Διαβάστε αναλυτικά τι ακριβώς είπε η εκπρόσωπος των τοκογλύφων και αποφασίστε αν θέλετε Γυάρο η Μακρόνησο. Ο Τσίπρας είναι πρόθυμος να εξυπηρετήσει κάθε σας επιθυμία.
«Η πρόσφατη τροποποίηση του κώδικα δεοντολογίας της Τράπεζας της Ελλάδος καθιερώνει μια σειρά διαδικασιών που διαμορφώνουν τις απαραίτητες συνθήκες συνεργασίας μεταξύ τραπεζών και οφειλετών. Αφορά μη συνεργάσιμους δανειολήπτες που δεν ανταποκρίνονται σε αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις τραπεζών για υποβολή της αναγκαίας πληροφόρησης για την οικονομική τους κατάσταση.
Συγκεκριμένα, μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου θα αποσταλεί σε όλους τους δανειολήπτες που συμπληρώνουν καθυστέρηση μεγαλύτερη των 30 ημερών μια πρώτη ειδοποίηση να υποβάλουν τα απαραίτητα στοιχεία που προβλέπει ο κώδικας δεοντολογίας. Με τον τρόπο αυτόν, δίνεται παράταση για την εφαρμογή του κώδικα δεοντολογίας μέχρι το τέλος του έτους.
Εφόσον οι δανειολήπτες υποβάλλουν τα απαραίτητα στοιχεία στην τράπεζά τους θα ξεκινήσει η προβλεπόμενη διαδικασία ρύθμισης των δανείων τους με αντικειμενικές διαδικασίες.
Κανείς συνεργάσιμος δανειολήπτης που έχει αντικειμενική αδυναμία αποπληρωμής των δανείων του, δεν έχει να φοβάται τον πλειστηριασμό της κατοικίας του. Οι μόνοι που πρέπει να ανησυχούν είναι οι λίγοι εσκεμμένα κακοπληρωτές, που δεν θέλουν να παρουσιάσουν τα στοιχεία τους ακόμα και όταν λάβουν τη δεύτερη προειδοποιητική επιστολή από την τράπεζά τους».Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου