Ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου μιλώντας σχετικά με τις επιχειρήσεις κατά της ISIS στην Συρία, δήλωσε πως ¨Η Τουρκία, οι αεροπορικές και χερσαίες δυνάμεις είναι έτοιμες να πράξουν ότι περνά από το χέρι τους.


Ο Νταβούτογλου απαντώντας στις ερωτήσεις της Κριστιάν Αμανπούρ στο CNN International, ζήτησε  να δημιουργηθεί  μια ¨ασφαλή περιοχή¨ στα Βόρεια της Συρίας !
Σύμφωνα με την  Τζουμχουριέτ ο Νταβούτογλου ανέφερε πως ¨Η Τουρκία δεν μπορεί να σηκώσει μόνη της όλο αυτό το βάρος μιας χερσαίας  επιχείρησης στη Συρία και η  συμμετοχή του ΝΑΤΟ αν και δεν το ανέφερε, είναι απαραίτητη!
Έχουμε ανάγκη από μια ολοκληρωμένη στρατηγική επίθεσης με συντονισμό   των αεροπορικών και χερσαίων δυνάμεων. Η Τουρκία σε αυτό το θέμα είναι έτοιμη να κάνει ότι περνά από το χέρι της¨.

Επίσημα οι Τούρκοι ετοιμάζουν επιχείρηση στο Χακάρι …Αλλά στην εκτέλεση της Μεγάλης αεροπορικής Άσκησης που έγινε σε όλο τον Τουρκικό Εναέριο Χώρο ενεργοποιήθηκαν διάφορα Σενάρια! (φώτο)

Εικόνες που θυμίζουν στρατιωτική εισβολή μέσα στο ίδιο το τουρκικό έδαφος ενώ αμέτρητα κομβόι με στρατιώτες κατευθύνονται στην περιοχή αυτή λες και θα γίνει ένας τρομακτικός πόλεμος τις επόμενες μέρες μεταδίδουν τα Τουρκικά ΜΜΕ

"Πηγή:http:veteranos.gr"

Δημοσίευση σχολίου