«Αποτελούμε πράγματι μια κοινότητα ιδεών, αριστερών ριζοσπαστικών ιδεών. Μας ενδιαφέρουν εξίσου τα τοπικά, τα καθημερινά, αλλά και τα πολύπλοκα παγκόσμια. Εδώ που τα λέμε, τη στιγμή που τα λέμε, δεν είναι καθόλου αυτονόητο τι συνιστά εγχώριο και τι διεθνές και παγκόσμιο»

«Μας ένωνε και συνεχίζει να μας ενώνει, όλους και όλες εμάς που κινούμαστε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο ρεύμα του κριτικού μαρξισμού, ο στρατηγικός μας στόχος, που δεν είναι άλλος από τον κοινωνικό μετασχηματισμό, από τον σοσιαλισμό με ελευθερία και δημοκρατία. Η αντικαπιταλιστική προοπτική, λοιπόν, δένεται με την ανάγκη βαθιών διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και συνεχών ρήξεων, με τη συνεχή διεύρυνση της δημοκρατίας, των ατομικών και συλλογικών ελευθεριών».


Τα παραπάνω αναφέρονται σε κείμενο που φέρει την υπογραφή των 53 Ρομπέν των Δασών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έχουν το πλεονέκτημα να νομίζουν ότι έχουν σχέση με την αριστερά, ότι κάτι λένε, ότι είναι κάποιοι που τους ακούει και τους πιστεύει κανείς και τέλος πιστεύουν ότι δεν είναι πολικά χούφταλα που ξεπούλησαν τα πάντα για την καρέκλα.
Θαυμάστε τους καθώς μεταξύ αυτών είναι τύποι όπως ο Τσακαλώτος που υλοποιεί τα μνημόνια, ο Δρίτσας που υπογράφει το ξεπούλημα των πάντων και μετά κλαίει για αυτά που υπέγραψε, η Θεανώ με τα γεμιστά της, η αγαπητή μας Τασία που λιάζεται με τους πρόσφυγες και όλα τα άλλα καλούδια της πρακτορευμένης αριστεράς που σκότωσαν την ελπίδα του λαού.
Αυτοί, οι δολοφόνοι της Ελλάδας, με απύθμενο θράσος έκαναν και site για να ασκήσουν κριτική στον Τσίπρα δηλαδή στον εαυτό τους.
Φτού στα παρτάλια γιατί διαφορετικά το πρόβλημα θα γιγαντώνεται.  


Δημοσίευση σχολίου