Ενδιαφέρον παρασκήνιο φαίνεται ότι υπάρχει πίσω από την σύγκρουση Κυβέρνησης – ΚΕΕΛΠΝΟ καθώς οι υπουργοί Ξανθός και Πολάκης ζήτησαν τις παραιτήσεις των μελών του ΔΣ.
Τα μέλη του ΔΣ αρνήθηκαν να παραιτηθούν γιατί η μάσα δεν είναι κάτι που εύκολα απαρνιέται κανείς και έτσι δια του προέδρου Θ. Γιαννόπουλου δήλωσαν ότι δεν σηκώνονται από την καρέκλα.
Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι το διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ διορίστηκε πριν από ένα χρόνο, στις 24 Απριλίου του 2015, όταν είχε σχηματιστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και μάλιστα πρόεδρος και αντιπρόεδρος διορίστηκαν αντίστοιχα οι Αθανάσιος Γιαννόπουλος πρώην βουλευτής της ΝΔ και Γιάννης Γιαννάκης πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Σε αυτή την χαβούζα συμφερόντων δίπλα στους νεοδημοκράτες και πασόκους κάθισαν ως μέλη του ΚΕΕΛΠΝΟ η Ευσταθία Πανατοπούλου σύζυγος του Υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη και ο Χαράλαμπος Κουνέλης, υπάλληλος της Βουλής και σύμβουλος του πρώην Υπουργού Υγείας και νυν Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Δεν τολμάμε να γράψουμε αυτά που σκεφτόμαστε για τους λόγους για τους οποίους η σύσταση της παραπάνω ομάδας δεν εξυπηρετεί την κυβέρνηση και τον Τσίπρα προσωπικά.
Σε μία ταινία του Ελληνικού κινηματογράφου είχε ακουστεί η φράση «είναι πολλά τα λεφτά Αρη» κάτι που ως φαίνεται είναι ικανό να «διαβρώνει» αριστερούς και δεξιούς σαλτιμπάγκους.  
Θα ήταν καλό να είμαστε λιγάκι ποιο ..."παρατηρητικοί " και τότε ίσως καταλάβουμε τους ρόλους καθενός και ιδιαίτερα των Φλαμπουράρη, Κουρουμπλή σε αυτή την "αριστερή" κυβέρνηση. 








Δημοσίευση σχολίου