Περί ''ψήφου στους απόδημους 'Ελληνες'': Η απάντηση της Ομογένειας στους διαπλεκόμενους πολιτικούς Ελλάδας
«Μην κουράζεστε, δεν θέλουμε 5 έδρες -που υποτίθεται ''ΘΑ'' μας προσφέρετε- στην... ''ιδιόκτητη'' άνομη Βουλή σας (γιά να... ''παραχωρείτε'' έδρες, σίγουρα θα έχετε και την... ιδιοκτησία της Βουλής, χώρια από το γεγονός ότι ερμηνεύετε το Σύνταγμα όπως εσείς θέλετε, με τα δικά σας ''χαλασμένα μυαλά''). Λογικά, αφού είμαστε το 1/4 του 'Εθνους, που ζούμε εκτός Ελλάδας (1/4 οι με δικαίωμα ψήφου στην Ελλάδα), θα μας έπρεπαν στο ελάχιστο 50-60 έδρες. Αλλά, επειδή αξιοπρέπεια, υπευθυνότητα και λογική ΔΕΝ υπάρχουν στο διαπλεκόμενο, σάπιο πολιτικό- κομματικό κατεστημένο Ελλάδας, που γελοιοποεί-ευτελίζει και το Σύνταγμα, γι' αυτό αποφασίσαμε να ιδρύσουμε Κόμμα, στην Ελλάδα. Κατά συνέπεια, μην αναμασάτε την διαχρονική απάτη σας, περί δήθεν ψήφου στους απόδημους. Σας μάθαμε, σας ξέρουμε. Παραμένετε οι ίδιοι κουτοπόνηροι, κρατικοδίαιτοι πολιτικοί απατεώνες, που μόνο ζημιά κάνετε στην πατρίδα. Και σύντομα ο λαός της Ελλάδας θα δει μηνύματα, όπως το ακόλουθο (μετά την έγκριση του νέου Κόμματος από τον 'Αρειο Πάγο, σύμφωνα με τον νόμο 3023/2002 - ΦΕΚ Α' 146 20020625)»:
«Τους ψηφίσατε, τους ξαναψηφίσατε, σας εξαπάτησαν. Κατάστρεψαν την Ελλάδα... Κατάστρεψαν την ζωή σας και το μέλλον των παιδιών σας.
Τώρα, μόνο ένα Κίνημα-Κόμμα στην Ελλάδα, με ''κορμό'' τον απόδημο Ελληνισμό, μπορεί να δώσει λύση και να βγάλει την πατρίδα μας από την μεγάλη κρίση, στην οποίαν την οδήγησαν επίορκοι, ευθυνόφοβοι, ''επαγγελματίες πολιτικοί'', που χρησιμοποίησαν την ψήφο σας γιά να σας ''υποτάξουν'' στους δανειστές με καταστρεπτικά ''Μνημόνια'', χωρίς να τιμωρηθούν. Που χρησιμοποίησαν την ψήφο σας στην Βουλή, γιά ''ξέπλυμα ανομιών'' και ''ασυλία'' του ανίκανου, σάπιου, διεφθαρμένου πολιτικού-κομματικού κατεστημένου, που εξευτελίζει την Ελλάδα μας».
Σημ. 1: Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, του νέου Κόμματος (ετοιμάστηκε αθόρυβα, μεθοδικά και ήδη συγκεντρώθηκαν οι 200 υπογραφές Ελλήνων πολιτών, όπως ορίζει ο νόμος), θα ηγείται προσωπικότητα του απόδημου Ελληνισμού (από HΠΑ) με γνώση, κύρος, διεθνή αναγνώριση.
Στο προσχέδιο της Ιδρυτικής Διακήρυξης, εντυπωσιάζει η άριστη, ολοκληρωμένη μελέτη γιά την δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα και με την προσέλκυση επενδύσεων (όχι ''αέρας κανιστός''). Υπάρχει και η απαίτηση -βασικός στόχος- γιά κατάργηση της ''βουλευτικής ασυλίας'' και ολική κατάργηση της χρηματοδότησης πολιτικών Κομμάτων, άμεσα ή έμμεσα, από το χρεοκοπημένο Δημόσιο. Επίσης και η υποχρέωση βουλευτών του Κόμματος να ερωτούν τους ψηφοφόρους τους -και να σέβονται την πλειοψηφία αυτών- πριν ψηφίσουν σοβαρά νομοσχέδια, καταργώντας έτσι στην πράξη την αντιδημοκρατική νοοτροπία -που παραπέμπει σε υποανάπτυκτες χώρες- του ''αρχηγού-δικτάτορα κόμματος'' που ''αποφασίζει και διατάζει'', με κομματικές πειθαρχίες και λοιπά αντιδημοκρατικά, που συνηθίζονται στην κοινοβουλευτικά-δημοκρατικά υποβαθμισμένη Ελλάδα.
Σημ. 2: Αν κρίνουμε από τους πρωτεργάτες σε Β. Αμερική και Ευρώπη-Ωκεανία, εκτιμούμε ότι μπορούν να κινητοποιήσουν σημαντικό ποσοστό του απόδημου Ελληνισμού γιά ουσιαστική παρέμβαση στα της Ελλάδας, ειδικά με μικρο-μεσαίες επενδύσεις, γιά να κινηθούν παραγωγή, οικονομία. Eίναι γνωστό ότι, οι Ομογενείς δεν επενδύουν στην Ελλάδα, εξαιτίας της απατεωνιάς των κυβερνήσεων, τις οποίες δεν εμπιστεύονται.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Το νέο Κόμμα, δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με ''παράγοντες'' της Ομογένειας ή Οργανώσεις της ή το διαλυμένο πρώην ΣΑΕ κλπ

Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου