Δεν θα τελεστούν οι κηδείες όσων επίδοξων πραξικοπηματιών έπεσαν νεκροί κατά την απόπειρα πραξικοπήματος, ανακοίνωσε η τουρκική Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA.

Στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης αναφέρεται ότι «η προσευχή κατά την κηδεία, είναι προσευχή που κάνουν οι πιστοί για τους νεκρούς αδελφούς τους» και τονίζεται ότι οι επίδοξοι πραξικοπηματίες που έπεσαν νεκροί, «με τις πράξεις τους ποδοπάτησαν το δίκαιο όχι μόνο των ατόμων, αλλά και ενός ολόκληρου έθνους τηνκαι έτσι δεν δικαιούνται την προσευχή των πιστών αδελφών τους».

Σημειώνεται ότι και η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων προστέθηκε στοζυς τομείς του δημοσίου στους οποίους πραγματοποιούνται εκκαθαρίσεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης, απομακρύνθηκαν συνολικά 492 στελέχη, μεταξύ των οποίων ιμάμηδες, μουφτήδες και διοικητικοί.

Aς μην ξεχνάμε ότι ολα αυτά γίνονται ΚΑΙ στήν Κωνσταντινούπολη ή όπως τήν λένε οί Τούρκοι καί όλος ο πλανήτης Istanbul. 

Σέ αυτή την Istanbul χιλιάδες ραγιάδες τρέχουν και αφήνουν κάθε χρόνο τά ευρωπουλάκια τους και χαίρονται γιατί κάποιοι τούς δουλεύουν αποκαλώντας τους γκαρντάση.


Δημοσίευση σχολίου