Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, μια «δημοσιογραφική παρέα» της πιο χυδαίας κοτζαμπάσικης δεξιάς (εξαιρώ πάντα τους αγνούς πατριώτες της κοινωνικής δεξιάς) επιχείρησε μια αήθη προβοκάτσια, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «εθνική μειοδοσία».

Η εν λόγω «δημοσιογραφική παρέα» της «φιλελεύθερης» ξεφτίλας διέδωσε συκοφαντικώς διάφορα κραυγαλέα ψέμματα σχετικά με την «απουσία» της ελληνικής σημαίας από τη συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν στον ΟΗΕ.
Δυστυχώς από αυτή την προβοκάτσια παρασύρθηκαν και πολλοί αγνοί πατριώτες που αγνοούν τα πρωτόκολλα.
Αν και η προβοκάτσια τους κατέρρευσε μέσα σε λίγες ώρες προκύπτει, ωστόσο, ένα εθνικό ζήτημα εδώ.
Όπως έχω πει πάμπολλες φορές (και το έχω αποδείξει με τη στήριξη που έδωσα στον Σαμαρά όταν έτρεχε να ενισχύσει τις συμμαχίες με Αίγυπτο και Ισραήλ), όταν η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο εξωτερικό υλοποιώντας εθνικές γραμμές, οφείλουμε άπαντες οι δημοσιογράφοι να τη στηρίζουμε ακόμα και με την ανοχή μας.
Αυτό προκύπτει όχι μόνο από τη δημοσιογραφική δεοντολογία αλλά και από το λεγόμενο Πολιτικό Ήθος – Πολιτική Αρετή και φυσικά την υγιή Πατριωτική Συνείδηση.
Και η αλήθεια είναι ότι η πλειονότητα των Ελλήνων δημοσιογράφων όλες αυτές τις ημέρες κρατά στάση εθνική (να λέγεται).
Ωστόσο, οι γνωστοί φανατικοί πατριδοκάπηλοι και γλοιώδεις υπηρέτες του κοτζαμπασισμού, ικανοί για κάθε μειοδοτική πράξη μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα, δεν άντεξαν, δεν κρατήθηκαν, και «χτύπησαν» και μάλιστα διαδίδοντας ψεύδη.
Πρόκειται για γνωστούς ανερμάτιστους, αντιστόρητους, απαίδευτους, ανόητους και αμετροεπείς κουτοπόνηρους βλάκες και εξαιτίας αυτών τους των χαρακτηριστικών εθνικά επικίνδυνων ατόμων.
Είχε προηγηθεί βεβαίως η απόπειρα προβοκάτσιας με τις περούκες, η οποία «κατεπνίγει» από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, πράγμα που έχει προκαλέσει μεγάλη ταραχή στα δύο μεταμφιεσμένα αγοράκια που προφανώς και δεν είχαν καταλάβει εξαιτίας της ελαφρότητάς τους που (τους) «έμπλεξαν».
Όλα αυτά είναι απαράδεκτα φαινόμενα της βαθιάς ανεθνικής παρακμής συγκεκριμένων κύκλων.
Επισυνάπτω τη φωτογραφία από τη συνάντηση Σαμαρά με Γκιουλ τον Μάρτιο του 2013, όπου ο Σαμαράς είναι πρωθυπουργός και ο Γκιουλ Πρόεδρος Δημοκρατίας, και ζητώ από όλους την ελάχιστη σοβαρότητα διότι εξευτελιζόμαστε παγκοσμίως με την ηλιθιότητα που μας δέρνει.

Ενημέρωση: Από τη συνάντηση του Αμερικανού Αντιπροέδρου Μπάιντεν με τον Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, στον ΟΗΕ. Για όσους ακόμα επιμένουν να διαδίδουν συκοφαντίες και ψέμματα:

Δημοσίευση σχολίου