Υπέρ του Τσίπα τάχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος καθώς πρότεινε τη συγκρότηση «Εθνικού Δημοκρατικού Συναγερμού» υπό την ηγεσία του Κυριάκου!!!
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με άρθρο του στην «Καθημερινή» παίζει το βρώμικο παιχνίδι αδειάζοντας τον Κυριάκο και στηρίζοντας τον Τσίπρα.
Ο βρυκόλακας ξέρει πάρα πολύ καλά και τι είναι και ποιος είναι. Ξέρει ότι ως ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά σκατά, είναι μισητός από τον λαό και έτσι αποφάσισε κάψει τον Κυριάκο …στηρίζοντάς τον.
«Το πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να θυμίσει, σε όσους το είχαν ξεχάσει, ότι αυτοί που κρατάνε τα πραγματικά ηνία της εξουσίας είναι εχθροί της “αστικής” δημοκρατίας, των δημοκρατικών ελευθεριών και των δικαιωμάτων του ανθρώπου, της ελευθεροτυπίας και της ανεξάρτητης δικαιοσύνης», σημειώνει o φασίστας Πάγκαλος και στη συνέχεια τονίζει:
Όπως στον εμφύλιο, δεν μπορεί κανείς να κάτσει στο κέντρο και να λυπάται για την ακρότητα και τον φανατισμό όσων συμπλέκονται.
Το μέτωπο των αναρχοκομμουνιστών, των φασιστών, των πάσης φύσεως αποβλήτων της δημόσιας ζωής και των κατσαπλιάδων έχει σχηματιστεί.
Πρέπει, όσοι έχουν την τόλμη και τη βούληση να υπερασπιστούν τη δημοκρατία, να δημιουργήσουν τώρα μια νέα εκλογική συμπαράταξη. Έναν “Εθνικό Δημοκρατικό Συναγερμό”.
Οι προσωπικές μωροφιλοξοδίες ηγετών και ηγετίσκων πρέπει να μετατεθούν για μετά τις εκλογές.
Όταν μετά τη νίκη της δημοκρατίας θα μπούμε στην ομαλότητα, τότε οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων ή των διαφόρων τάσεων, που θα έχουν συγκροτήσει τη συμπαράταξη, θα είναι σε θέση να επιλέξουν τον κοινό υποψήφιο πρωθυπουργό.
Ως τότε η ηγεσία της κοινής προσπάθειας ανήκει εκ των πραγμάτων στον μόλις εκλεγέντα αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σε αυτόν ανήκει η ευθύνη της πρόσκλησης προς όλους, ώστε να ξεκινήσουν οι επαφές σε ανώτατο επίπεδο για τη συγκρότηση αυτού του «Εθνικού Δημοκρατικού Συναγερμού».
Με την τοποθέτησή του αυτή ο Πάγκαλος ξέρει ότι συσπειρώνει την κεντροαριστερά γύρω από τον Τσίπρα, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντιληφθεί ο Κούλης και το επιτελείο του.



Δημοσίευση σχολίου