Με 14 ψήφους υπερ της αντισυνταγματικότητας και 11 κατά, ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες κρίθηκε αντισυνταγματικός και το κουτόχορτο ξαναέκανε την εμφάνισή του σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με έναν και μόνο στόχο. Κρατήστε κοιμισμένο το λαό γιατί μόνο έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε την λεηλασία.


Όλα πήραν το δρόμο τους μετά την απόφαση. 

Οι δικαστές άρχισαν να λένε πως ο Νόμος 4339/2015 προσκρούει στις επιταγές του άρθρου 15 του Συντάγματος που καθορίζει ως μόνο αρμόδιο όργανο για τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών το ΕΣΡ ενώ ο Τσίπρας και τα εξαπτέρυγά του αμφισβητούν την ακεραιότητα της δικαιοσύνης.  
Η αλήθεια όλων αυτών που διαδραματίστηκαν και θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα θα έχει ένα και μόνο στόχο.
Να απαξιωθεί ο θεσμός της δικαιοσύνης. 
Το τελευταίο εμπόδιο των διεθνών τοκογλύφων είναι η δικαιοσύνη γιατί ακόμα υπάρχουν δικαστές που μπορούν και αντιστέκονται. 
Υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που είναι εμπόδιο στα σχέδια των τοκογλύφων και για αυτό η δικαιοσύνη πρέπει να μπει στο γύψο
Ο ρόλος του Τσίπρα είναι ξεκάθαρος. Αφού ξεπούλησε και απαξίωσε οτιδήποτε έχει σχέση με την δημοκρατία και την αριστερά, ανέλαβε εργολαβία την απαξίωση της δικαιοσύνης.
Η σύγκρουση Τσίπρα με τη δικαιοσύνη είναι προσχεδιασμένη και οργανωμένη όπως το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ και στόχο έχει την ταύτιση της δικαιοσύνης με τα συμφέροντα. Αυτό θα επιδιώξει ο Τσίπρας ώστε να μπορεί να απαξιώσει τους δικαστές και μέσω αυτών την δικαιοσύνη, τους θεσμούς της δημοκρατίας. 
Δίκιο είναι το δίκιο των τοκογλύφων και ότι αντιστέκεται είναι εχθρός του λαού και πρέπει να πεθάνει. 

Δημοσίευση σχολίου