Τα τριγλυκερίδια είναι λίπη που μπορεί να βρεθεί ενσωματωμένο στα κύτταρα του αίματος . Το σώμα μετατρέπει το λίπος σε τριγλυκερίδια από τις θερμίδες που το σώμα δεν χρησιμοποιεί άμεσα για ενέργεια . Μολονότι τα τριγλυκερίδια είναι σημαντικές για τη συνολική υγεία , είναι επίσης συνδέεται με υψηλή αρτηριακή πίεση , τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και το λίπος της κοιλιάς . Τα υψηλά επίπεδα των τριγλυκεριδίων γενικά μπορεί να βρεθεί σε αυτούς που τρώνε περισσότερες θερμίδες από ό, τι καεί μέσω τακτικής άσκησης και των καθημερινών δραστηριοτήτων . 
Καρνιτίνη 

Η καρνιτίνη είναι μια συμπληρωματική μορφή της L -καρνιτίνη , ένα φυσικό στοιχείο που γίνεται στο σώμα . Έχει γίνει γνωστό ότι μειώνουν τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων σε ενήλικες .
Εικόνων Pantethine
Η Pantethine είναι μια ποικιλία της βιταμίνης Β και έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν τα τριγλυκερίδια , όταν λαμβάνεται τρεις φορές την ημέρα . Άλλα συμπληρώματα βιταμίνης Β δεν έχουν αυτό το αποτέλεσμα .
Nιασίνη
Η νιασίνη χρησιμοποιείται τακτικά από καρδιολόγους για τη θεραπεία τα υψηλά τριγλυκερίδια , γιατί μειώνει τα τριγλυκερίδια και αυξάνει τα επίπεδα της HDL , η θετική είδος του λίπους .
Dioscorea villosa
Η Dioscorea villosa , επίσης γνωστό ως άγριο γιαμ , μειώνει τα τριγλυκερίδια με τη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης .
Σκόρδο
Το σκόρδο μειώνει τα τριγλυκερίδια και βοηθά στη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα .

Δημοσίευση σχολίου