Το θέατρο του παραλόγου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό παρακολουθούμε σε σχέση με τον ορισμό ανεξάρτητης αρχής για το ΕΡΣ καθώς αυτοί οι άχρηστοι που απαρτίζουν το πολιτικό μας σύστημα δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε σύσταση μιας ανεξάρτητης αρχής.

Παιχνίδι σκοπιμοτήτων και τίποτε άλλο στο οποίο οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο Κυριάκος έχασε, Χριστουγεννιάτικα, τα αυγά και τα πασχάλια.
Η ΝΔ έχει πλέον πρόβλημα ταυτότητας καθώς ο Τσίπρας τους κάνει όλους "αριστερούς". Ο Καμμένος έβαλε τη στολή του αντάρτη και φωνάζει στα όπλα σύντροφοι. Ο Προκόπης τελεί δοξολογίες στη μνήμη του Χαρίλαου και τώρα έρχεται και ο Πολύδωρας ο οποίος, έτσι όπως πάει το πράγμα, θα χαρακτηρίσει την ΝΔ άντρο της αναρχίας και του περιθωρίου.
Με αυτό το πολιτικό σύστημα το "ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΣ" είναι το πλέον επίκαιρο μήνυμα των καιρών.
Στο θέμα Πολύδωρα την πλειοψηφία, στη βουλή, αυτή την στιγμή έχουν οι αγανακτισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι Νεοδημοκράτες Μητσοτακικοί καθώς στην μεν ΝΔ οι Καραμανλικοί τρίβουν χαιρέκακα τα χέρια τους, οι δε Μητσοτακικοί ακόμα …ψάχνονται. Στον ΣΥΡΙΖΑ οι βλάμηδες ακόμα δεν κατάλαβαν ότι ο Πολύδωρας είναι "πρόβα" για την κυβέρνηση συνεργασίας που ετοιμάζει ο Αλέξης με τον Κυριάκο.
Κυρίες κύριοι, αγαπητοί μας αναγνώστες, το έργο "έχει δράκο" καθώς τα σπίτια σας δεν θα τα πάρει ούτε η δεξιά, ούτε οι αριστερά. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ. 

Δημοσίευση σχολίου