Δεν είναι και κανένα σπουδαίο γεγονός το ότι δολοφονήθηκε ένας Ρώσος πρεσβευτής στην Τουρκία. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ήταν Αμερικάνος η Άγγλος;

Ρώσος ήτανε ο δολοφονηθείς και ο Πούτιν θα το ξεπεράσει όπως ξεπέρασε και την κατάρριψη του μαχητικού και όπως θα ξεπεράσει πολλά ακόμα.
Από την όλη ιστορία εκείνο που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, δεν είναι το ότι δεν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας η το ότι φονιάς ήταν Τούρκος αστυνομικός, αλλά το ότι αφού πυροβόλησε και σκότωσε τον Ρώσο πρέσβη, τον άφησαν ζωντανό να πει στις κάμερες αυτά που ήθελε και μόνο όταν τελείωσε και αφού έδωσε το σώου που έπρεπε στέλνωντας το μήνυμά του σε όλους όσους έπρεπε, τότε και μόνο τότε ασχολήθηκαν μαζί του. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις σκοτώνουν το φονιά για να μην μιλήσει.  Αυτό έκαναν και οι Τούρκοι αστυνομικοί με το να σκοτώσουν τον συνάδελφό τους. 
Εκείνο επίσης που προκαλεί γέλιο είναι οι δηλώσεις του Ερντογάν μετά την δολοφονία. Ο αρχιτρομοκράτης Ερνογάν που εμπορευόταν το πετρέλαιο με τον ISIS, κλαίει για τον Ρώσο πρέσβη και ο Πούτιν κάνει πως δεν έγινε τίποτε.

Παρακολουθήστε το video  που δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Τούρκος αστυνομικός έδρασε ανενόχλητα, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι είχαν εντολή να επιτρέψουν τη δολοφονία του Ρώσου.  

Δημοσίευση σχολίου