Θέαμα αγώνων Κάτς παρακολουθήσαμε στη βουλή όπου σε αγαστή συνεργασία Άδωνις και Πολάκης θέλησαν να δείξουν πόσο αντίπαλοι είναι ενώ στην πραγματικότητα θα συγκυβερνήσουν και μπορεί ο Άδωνις να είναι υφυπουργός του Πολάκη η και το αντίστροφο.  


Πάντως σήμερα ο Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη με αφορμή την κατάσταση στην Υγεία χαρακτηρίζοντας τον υπουργό «Κότα λειράτη! Νόμιζα πως οι Κρητικοί είναι λεβέντες»

Θρασύδειλο, απατεώνα και γαϊδούρι» χαρακτήρισε από την πλευρά του τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης που χρησιμοποίησε επανειλημμένα τον χαρακτηρισμό «Κρητίκαρος» αναφερόμενος στον κ. Πολάκη.

Αποτέλεσμα ήταν ο κ. Πολάκης να πάρει τον λόγο επι προσωπικού και να του απαντήσει.


Ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη ψεύτη. «Πώς κομάσαι τα βράδια που άφησες τόσους ανθρώπους ανασφάλιστους; Κότες λειράτες!» είπε ο αναπληρωτής υπουργός.

«Κοίτα με βαθιά στα μάτια. Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ομιλίες σου που βρίζεις τον Καραμανλή, που βρίζεις τον Σαμαρά και όλη τη ΝΔ ως προδότες». Σε άλλο σημείο είπε: «Εμείς δεν γλύψαμε εκεί που φτύναμε όπως έκανες εσύ για να γίνεις υπουργός και να γίνεις μνημονιακότερος των μνημονιακών και πιστό σκυλί του Σόιμπλε». 

Όμως τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο όταν ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη και την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου ότι έστελναν ραβασάκια για προσλήψεις.

Παίρνοντας τον λόγο ξανά ο κ. Γεωργιάδης αποκάλεσε τον κ. Πολάκη «γαϊδούρι» λέγοντας ότι τον προκαλεί να φέρει τα ραβασάκια στην Βουλή. «Ρε γαϊδούρι δεν θα κρύβεσαι πίσω από την ασυλία σου! Θα σου κάνω μήνυση!»

Στον καυγά και ο Μάριος Σαλμάς!
Τον λόγο πήρε και ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς ο οποίος είπε ότι είναι στα δικαστήρια με τον κ. Πολάκη και τον αποκάλεσε «πουλακίδα»

Αυτά έγιναν τέλος του 2016. Θυμηθείτε την σημερινή ημερομηνία όταν αυτά τα ανδρείκελα θα συγκυβερνούν με την δική σας ψήφο.


Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου