Η Μόσχα έχει επιβάλλει στην Μ. Ανατολή μία πραγματικότητα που θα είναι σχεδόν αδύνατον να ανατρέψει καμία Αμερικανική η άλλη δύναμη.
Η Τεχεράνη παραχώρησε τμήμα χώρου στη Ρωσία και έτσι το σύστημα ελέγχου που εγκατέστησε η Ρωσία μεταξύ Συρίας και Περσίας, των δύο άκρων δηλαδή, της Μέσης Ανατολής,  δημιουργεί ένα ισχυρό τόξο ηλεκτρονικού πολέμου που κανέις δεν μπορεί να παραβιάσει.


Το σχέδιο κυριαρχίας της Ρωσίας στην περιοχή είναι σχεδόν έτοιμο, μεταδίδει το Ισραηλινό πρακτορείο DEBKA.
To Ισραηλινό πρακτορείο αφού κάνει μία λεπτομερή καταγραφή των δυνατοτήτων των Ρώσικων δυνάμεων που δρουν στην περιοχή, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι Ρωσικές δυνάμεις έχουν πλέον την δυνατότητα να ελέγχουν όλη την περιοχή της Μ. Ανατολής καθώς επίσης και τις δυνάμεις του Ισραήλ, όχι μόνο στα σύνορα με την Συρία, αλλά ελέγχουν ακόμα και τις συνομιλίες των μονάδων του Ισραηλινού στρατού στο εσωτερικό της χώρας.
Το συνεχίζοντας κάνει αναφορά σε δύο κατασκοπευτικά αεροσκάφη θαύμα, τα οποία μπορούν να δρουν υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, μέρα η νύχτα και να μεταδίδουν πληροφορίες στα κέντρα επιχειρήσεων των Ρωσικών δυνάμεων.
Τέλος το DEBKA λέει ότι τα ηλεκτρονικά συστήματα των Ρώσων θα μπορούσαν να προβούν σε παρεμβολές στα μέσα του Ισραηλινού στρατού πράγμα που θεωρεί επικίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας.

Με βάση όσα μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων του Ισραήλ, είναι εμφανές ότι η παρουσία των Ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή της Μ. Ανατολής, κάθε άλλο παρά πρόσκαιρη είναι, αντίθετα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η Ρωσία ήρθε για να μείνει και θα μείνει. 

Δημοσίευση σχολίου