Η προεκλογική μάχη στη ΝΔ είναι γνωστό σε όλους ότι θυμίζει τσίρκο. Εκείνο όμως που έχει περισσότερη πλάκα είναι το ότι στο κόμμα αυτό έχει λόγο και ο Άδωνις.



Αυτός ο απίστευτος κύριος τίποτε, αφού κατά διαστήματα έλουσε τους πάντες και τα πάντα με ποικίλων ειδών κοσμητικά επίθετα, έρχεται τώρα και μαϊμουδίζει εκτοξεύοντας κατηγορίες όπως και όπου να είναι.
Βασικός του στόχος είναι ο Μεϊμαράκης, ο οποίος επιδεικνύει αξιοθαύμαστη υπομονή με όλους αυτούς τους τενεκέδες που μαζεύτηκαν για να αλλάξουν το κόμμα ενώ στην πραγματικότητα τι στιγμή που δεν μπορούν να αλλάξουν το ίδιο τους τον εαυτό.
Ο Άδωνις λοιπόν εξαπέλυσε δριμύ κατά του, Βαγγέλη Μεϊμαράκη γιατί, όπως εξήγησε ο ίδιος σε ραδιοφωνική συνέντευξη, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που απέστειλε η Huffington Post στους τέσσερις υποψηφίους.
Όπως σχολίασε ο ίδιος, η εφημερίδα δημοσίευσε τόσο τις δικές του απαντήσεις στις εν λόγω ερωτήσεις, όσο και των κυρίων Τζιτζικώστα και Μητσοτάκη αλλά όχι του κ. Μεϊμαράκη καθώς ο τελευταίος αρνήθηκε να τις απαντήσει.
Όμως άνθρωποι σαν τον Άδωνι, που μπαίνουν σε  διαδικασία ερωταπαντήσεων το κάνουν γιατί είναι λαγοί, όπως ο ίδιος, οι οποίοι μη περιμένοντας τίποτε την επόμενη μέρα, δεν έχουν κανέναν λόγο να απαντάνε σε οτιδήποτε και να επιδίδονται σε έναν πόλεμο φθοράς κατά των στόχων που τους έχουν υποδείξει.
Το ίδιο κάνουν και όσοι βλέπουν ότι δεν έχουν καμία τύχη και ευελπιστούν ότι μέσα από μία τηλεοπτική ή άλλου είδους αντιπαράθεση μπορεί να κάτι να κερδίσουν.
Όλοι αυτοί σαφώς και δεν ενδιαφέρονται για την εικόνα που θα παρουσιάσουν αλλά απλά κοιτάνε το τομάρι τους.
Ο Μεϊμαράκης γνωρίζοντας ότι δεν έχει να πει τίποτε ό ίδιος, αλλά ούτε και κανένας των συνυποψήφιων του, όπως επίσης γνωρίζοντας ότι την επόμενη μέρα θα είναι αυτός ο αρχηγός της ΝΔ και θα υποχρεωθεί να  σκύψει στους δανειστές είναι απόλυτα λογικό να ποιεί την νήσσαν.
Επειδή αγαπητοί μονομάχοι ούτε εσείς ούτε κανένας Τσίπρας μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε για το λαό αλλά το μόνο που κάνετε είναι να είστε μονίμως στα τέσσερα, πράξτε ότι σας λέει ο Μεϊμαράκης.
Αυτός είναι έμπειρος και θυμάται τα Ζάππεια του Σαμαρά και όσα του έχουνε σούρει άπαντες και φυλάει τα νώτα του.  





Δημοσίευση σχολίου