Ο πανικός ζωγραφίζεται στα πρόσωπά των τζιχαντιστών απο την επέλαση του Συριακού στρατού απο ξηρά και της Ρωσικής αεροπορίας απο αέρος
Κονιορτοποιήσεις των Ισλαμιστών στην Λαττάκεια,Χάμα-Darra, Deir el-Zor

Ρωσικά μαχητικά αποτέφρωσαν κυριολεκτικά τους ισλαμιστές σε Λαττάκεια, Χάμα, Darra, Deir el-Zor όπως θα δείτε και στις εικόνες παρακάτω, καθώς καταστράφηκαν διοικητήρια των ισλαμιστών με 24 τρομοκράτες μέσα, μια αυτοκινητοπομπή 40 οχημάτων του ISIS με κατεύθυνση τη Salma.



Ακόμη 40 τρομοκράτες σκοτώθηκαν σe Tadmour, al Bayarat και άλλοι 10 σε Rahoum, Um Sharshouh ενώ ανακοινώθηκε πως ο συριακός Στρατός απέκτησε τον έλεγχο σε 210 χλμ εδάφους στο Χαλέπι.

SU-24 βομβάρδισαν στόχους των ισλαμιστών με βόμβες BETAB-500 bunker buster σύμφωνα με ενημέρωση από το ρωσικό ΥΠ.ΑΜ
 ενώ τα ρωσικά μαχητικά έχουν πραγματοποιήσει 1,631 εξόδους και κατέστρεψαν 2,084 στόχους του ISIL και της Nusra Front στη Συρία από την αρχή των επιχειρήσεων!





Καταστράφηκαν 287 διοικητικά κέντρα των τρομοκρατών, 155 αποθήκες καυσίμων και οπλισμού, 52 στρατόπεδα εκπαίδευσης και 40 εργοστάσια παρασκευής ρουκετών και βομβών.


Ο "Army of Islam" θρηνεί 80 ισλαμιστές του που σκοτώθηκαν στις μάχες στο νότιο Χαλέπι ενώ ο συριακός Στρατός έχει ανακτήσει τον έλεγχο σε 210 χλμ εδάφους και κινείται προς τον στρατηγικής σημασίας αυτοκινητόδρομο Χαλέπι-Δαμασκός με τις ιρανικές δυνάμεις να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις μάχες αυτές συνεπικουρούμενες από την πρόσφατη ανάπτυξη της Χεζμπολάχ και τις αεροπορικές επιδρομές των ρωσικών δυνάμεων.

Η οργή ξεχειλίζει καθώς η περιφορά των Αλαουιτών σε κλουβιά και το γεγονός πως ο ISIS συνεχίζει τις θηριωδίες βάζοντας μικρά παιδιά να παίζουν με το κεφάλι στρατιώτη απλά εξόργισαν... 

Δημοσίευση σχολίου