Την ώρα που άνθρωποι πεινάνε και πολλοί είναι αυτοί που πέρασαν Χιστούγεννα χωρίς τα ελάχιστα που απαιτούνται για επιβίωση, ο Αλογοσκούφης κάνει γιορτινά γεύματα για να φάνε όλοι μαζί και να θυμηθούνε πώς εκτέλεσαν έναν λαό.


Στο γλέντι του Αλογοσκούφη επέλεξε να λαλήσει ο Κωστάκης και εκεί, σύμφωνα με την κυριακάτικη Realnews, τα είπε όλα.

«Όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, ο κόσμος θα καταψηφίσει τον Τσίπρα. Έτσι γίνεται πάντα- τώρα πολύ περισσότερο. Δεν είναι θέμα προσώπων. Οι πολίτες, όταν απογοητεύονται από έναν πρωθυπουργό, πάνε στον επόμενο» είπε ο Κωστάκης επιβαιβεώνοντας την αρχή που θέλει τους Έλληνες να πηγαίνουν πάντα στο επόμενο, γιατί ο προηγούμενος αποδείχτηκε μάπας. Γιατί κάθε προηγούμενος αποδεικνύέται ψεύτης, κλέφτης ...αρχιερέας της διαπλοκής όπως έλεγε για τον Σημίτη ο Κωστάκης και μετά ζητούσε συγγνώμη, λέγοντας πως ...έκανε πλάκα όταν τα έλεγε.

Αφού λοιπόν ο Καραμανλής "τελειώνει" τον Τσίπρα λέει ότι η ΝΔ θα είναι πρώτη δύναμη στις επόμενες εκλογές αλλά δεν ξέρει αν θα έχει πετύχει αυτοδυναμία και καταλήγει όπως οφείλει να καταλήξει κάθε γνήσιο τέκνο της νέας τάξης. 

«Η Ελλάδα, δυστυχώς ή ευτυχώς είναι μικρή χώρα. Δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε εκτός ευρώ».

Μικρή χώρα η Ελλάδα λέει ο Κωστάκης, πράγμα που δεν έλεγε όταν ο Αλογοσκούφης εγκληματούσε σε βάρος της χώρας κάνοντας την περίφημη απογραφή, η οποία μας έκανε πλούσιους σε μιά νύχτα και μας βύθισε στο σκοτάδι για ακόμα έναν αιώνα.  

Ειναι ντροπή για τη χώρα πολλά πράγματα αλλά είναι πρόκληση να συτίζονται απο τους Έλληνες τύποι σαν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Γιώργο Αλογοσκούφη. 

Ανδρέας Κεσίδης.

Δημοσίευση σχολίου