Όλο τον πλανήτη έχει γυρίσει η είδηση πως ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος των ΗΠΑ, αρνήθηκε να δώσει τον λόγο σε δημοσιογράφους και ειδικότερα του τηλεοπτικού δικτύου CNN.
Δείχνοντάς τον και κουνόντας το δάχτυλο ο Τραμπ απαγόρευσε στον ρεπόρτερ Τζιμ Ακόστα:
«Δεν θα σας επιτρέψω να υποβάλετε ερώτηση. Μεταδίδετε ψευδείς ειδήσεις».
«Είστε αγενής», του είπε πριν.
«Ο Οργανισμός σου (το CNN) είναι ένα αίσχος».
Ουσιαστικά ο Τραμπ δεν επιτέθηκε τόσο, στον επίμονο δημοσιογράφο, όσο σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Αμερικής, ίσως, και του κόσμου.
Το, πραγματικά, πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στον ιδιόκτητο Πύργο του, στις 11/1/2017 στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Νέα Υόρκη.
Άραγε, αν όλη αυτή η επίδειξη δύναμης δεν είναι κάποιο κόλπο, κάποια προσχεδιασμένη εντύπωση, τα οποία που θα ανατραπούν μετά την ορκωμοσία του (κοινώς «κωλοτούμπα»), τότε ο νέος πρόεδρος της Αμερικής «τα έχει βάλει» με ένα από τα περίφημα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…
Ας δούμε, τώρα, τι λέει για τον Τύπο και τα ΜΜΕ, το 12ο από τα Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, για τα οποία πολλοί αμφισβητούν και την ύπαρξή τους, ασχέτως αν περιγράφουν επακριβώς αυτά που ζούμε τις τελευταίες δεκαετίες και ειδικότερα τα τελευταία χρόνια.
Ουσιαστικά, δηλαδή ο Ντόναλντ Τραμπ, ως άλλος Οδυσσέας «επιτίθεται», έστω και με αυτό τον τρόπο, στον ισχυρότερό του αντίπαλο, τον Αντίνοο, όπου για τον Τράμπ αντιστοιχούν τα ΜΜΕ τα οποία κατασκευάζουν ψεύτικες ειδήσεις για να μην σκεφτόμαστε καθαρά, αλλά και για να έχουμε μία λανθασμένη εικόνα της πραγματικότητας…

Πρωτόκολλο Δωδέκατο

Απέναντι στον Τύπο θα ενεργούμε με τον εξής τρόπο. Ποιο ρόλο παίζει τώρα ο Τύπος; Χρησιμεύει για να αναφλέγει τα πάθη ή να συντηρεί τους εγωισμούς των κομμάτων.
Είναι μάταιος, άδικος, ψεύτης και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν καθόλου σε τι χρησιμεύει.
Θα του φορέσουμε σαμάρι και θα του βάλουμε γερά χαλινάρια, θα κάνουμε το ίδιο και για τα άλλα έντυπα, γιατί σε τι θα μας χρησίμευε να απαλλαγούμε από τον τύπο, αν επρόκειτο να χρησιμεύσουμε για στόχος των φυλλαδίων και των βιβλίων;
Θα απαιτούμε εγγύηση για την ίδρυση εφημερίδων ή τυπογραφείων. Έτσι θα προφυλάσσεται η Κυβέρνησή μας από κάθε επίθεση εκ μέρους του τύπου.
Είναι αλήθεια ότι οι εφημερίδες των κομμάτων θα μπορούσαν να αντέξουν στις χρηματικές απώλειες.
Θα τις απαγορεύσουμε αμέσως μετά τη δεύτερη επίθεση εναντίον μας. Κανείς δε θα θίξει χωρίς τιμωρία την αίγλη του κυβερνητικού μας αλάθητου.
Σας παρακαλώ να σημειώσετε ότι ανάμεσα σ’ εκείνους που θα μας επιτίθενται θα υπάρχουν και όργανα δημιουργημένα από μας, αλλά αυτά θα προσβάλλουν αποκλειστικά ορισμένα σημεία, των οποίων εμείς θέλουμε τη μεταβολή.
Τίποτα δε θα δημοσιεύεται στο κοινό χωρίς τον έλεγχό μας. Το αποτέλεσμα αυτό κατορθώθηκε πια στις μέρες μας από το γεγονός ότι όλες οι ειδήσεις συλλέγονται από πάρα πολλά πρακτορεία, τα οποία τις συγκεντρώνουν από όλα τα μέρη του κόσμου.
Τα πρακτορεία αυτά θα είναι τότε εξ ολοκλήρου δικά μας και δε θα δημοσιεύουν τίποτε άλλο παρά αυτό που θα τα διατάζουμε.
Αν από τώρα μπορέσαμε να κυριαρχήσουμε στις σκέψεις των Χριστιανικών κοινωνιών σε τέτοιο βαθμό, ώστε σχεδόν όλοι οι άνθρωποι να αντιλαμβάνονται τα παγκόσμια γεγονότα μέσα από τους χρωματιστούς φακούς των γυαλιών τα οποία βάζουμε μπροστά στα μάτια τους, αν από τώρα σε κανένα Κράτος δεν υπάρχουν συρτάρια που να μας κρύβουν τα ανόητα λεγόμενα από τους Χριστιανούς μυστικά του Κράτους, τι θα γίνει, όταν εμείς θα είμαστε οι αναγνωρισμένοι Κυρίαρχοι του σύμπαντος στο πρόσωπο του παγκόσμιου Βασιλιά μας;
Όλοι εκείνοι που ονομάζουμε φιλελεύθερους είναι αναρχικοί, αν όχι έμπρακτα, τουλάχιστον ως προς τη σκέψη.
Ο καθένας τους επιδιώκει τις φαντασιοπληξίες της ελευθερίας και καταλήγει στην αναρχία, διαμαρτύρεται απλά γιατί του αρέσει να διαμαρτύρεται.
Αν βρεθούν πρόσωπα που θα θέλουν να γράψουν εναντίον μας, δε θα βρεθεί κανείς για να εκτυπώσει τα γραπτά τους.
Πριν δεχτεί να τυπώσει ένα κείμενο ο εκδότης ή ο τυπογράφος, θα υποχρεώνεται να πηγαίνει στις αρχές, για να πετύχει την έγκριση γι’ αυτό.
Μ’ αυτό τον τρόπο θα γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις παγίδες που μας στήνουν και θα τις καταστρέφουμε, δίνοντας εκ των προτέρων εξηγήσεις για την εξεταζόμενη υπόθεση.
Στην τρίτη γραμμή θα βάλουμε την υποτιθέμενη αντιπολίτευσή μας. Ένα ελάχιστο όργανο θα είναι ο αντίποδας των ιδεών μας.
Οι αντίπαλοί μας θα θεωρήσουν τον ψευτοαντίπαλό μας αυτόν για σύμμαχό τους και θα μας αποκαλύψουν το παιχνίδι τους.
Από τώρα πλέον, τουλάχιστον στο γαλλικό Τύπο, υπάρχει μία μασονική αλληλεγγύη. Όλα τα όργανα του Τύπου είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους με το επαγγελματικό μυστικό.
Όπως με τους αρχαίους μάντεις, κανένα μέλος δεν προδίδει το μυστικό των πληροφοριών του, αν δεν πάρει διαταγή γι’ αυτό.
Πρέπει να γίνει πιστευτό ότι το νέο καθεστώς έχει τόσο καλά ικανοποιήσει όλο τον κόσμο, ώστε και τα εγκλήματα ακόμη εξαφανίσθηκαν.

Οι περιπτώσεις εκδήλωσης της εγκληματικότητας πρέπει να είναι γνωστές μόνο στα θύματά της και τους τυχόν μάρτυρές τους.
diadrastika.com

Δημοσίευση σχολίου