Φαίνεται ότι ο Σώρας άρχισε να αποτελεί απειλή για το σύστημα και έτσι η επίθεση εναντίόν του είναι πλέον γεγονός. 


Η υπόθεση Σώρα είναι λίγο η πολύ γνωστή και ξεκίνησε από τα ομόλογα της τράπεζας της "Ανατολής" η οποία "απορροφήθηκε" από την "Εθνική". 

Ομόλογα της τράπεζας της "Ανατολής" αξίας 600δις φαίνεται ότι αποτελούν μήλο της έριδος ανάμεσα στο σύστημα και τον Σώρα, καθώς ο μέν Σώρας δηλώνει ότι με αυτά μπορεί να εξοφληθεί το χρέος της χώρας αλλά και το χρέος των ιδιωτών, ενώ το σύστημα, που εκφράζει την θέλησή του με αναλώσιμους πολιτικούς όπως οι Παπανδρέου - Σαμαράς - Τσίπρας, αντιδρά και ψάχνει τρόπους για να απαξιωθούν τα χειρόγραφα της τράπεζας της "Ανατολής"

Εναντίον του Σώρα κατέθεσε αγωγή ο Καραγκιόζης του συστήματος Αδωνης Γεωργιάδης ο οποίος έχασε τη δίκη και τώρα περιφέρεται στα κανάλια λέγοντας ότι ...δεν τον κάλεσαν στη δίκη για να εκθέση και να εκτεθεί καταθέτοντας τις απόψεις του. Επιπλέον ο Καραγκιόζης του συστήματος ενώ κατηγορεί τον Σώρα ότι είναι άφραγκος ταυτόχρονα τον κατηγορεί ότι έχει συγκεντρώσει τεράστιο ποσό από τις εγγραφές μελών στο κόμμα που ίδρυσε. 

Η μόνη αλήθεια από όλο αυτό το παιχνίδι του Σώρα με το σύστημα είναι ότι έκμεταλευόμενος την απογοήτευση των ανθρώπων κατάφερε να δημιουργήσει ένα κόμα με ορκισμένα μέλη και ίσως είναι το μόνο κόμα που έχει λεφτά, καθώς για την εγγραφή του το κάθε μέλος πληρώνει περίπου 70 Ευρώ. 
Για να μπορέσει κάποιος να καρπωθεί των "οφελημάτων" Σώρα, εκτός από τα χρήματα που πληρώνει, δίνει και όρκο πίστης καταλήγόντας ότι αν τον παραβιάσει τότε κάθε μόριο του σώματός του να εξαυλωθεί. 
Το βέβαιο είναι ότι ό τσαρλατανισμός του Σώρα δεν διαφέρει σε τίποτε από την αλητεία όλων αυτών που λογίζονται ώς πολιτικοί προστάτες μας.

Ο Σώρας θα πρέπει να υπάρχει στην βουλή των Ελλήνων και όλοι περιμένουμε με αγωνία και την ελληνίδα Τσιτσιολίνα ώστε το μέλλον μας να είναι εξασφαλισμένο και σε ...καλά χέρια.      

ο Ντελάλης.

Δημοσίευση σχολίου