Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της επιτροπής των μεσαίων επιχειρήσεων (PKM) της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών και Χριστιανοκοινωνιστών Κρίστιαν φον Στέτεν είπε ότι δεν πρέπει να κοροϊδέψουν τους Γερμανούς ψηφοφόρους αλλά να τους πούνε την αλήθεια για την Ελλάδα. "δεν πρέπει να ρίξουμε στάχτη στα μάτια των πολιτών, αλλά πρέπει ανοικτά και ειλικρινά να θέσουμε το ελληνικό πρόβλημα και να συνοδεύσουμε την Ελλάδα προς την έξοδο (από την Ευρωζώνη) με έναν τρόπο φιλικό" ήταν η ακριβής έκφραση όσων είπε ο φον.
Πρέπει ο Κρίστιαν φον Σέτεν και όλοι οι άλλοι φίλοι μας Γερμανοί να καταλάβουν ότι ο λαός είναι μαζί τους. Θέλει να φύγει από την Ευρωζώνη και δεν χρειάζεται να λένε ψέματα στον Γερμανικό λαό αλλά αντίθετα να λένε την αλήθεια, ότι δηλαδή σήμερα ο Ελληνικός λαός θέλει να ικανοποιήσει τον Γερμανικό λαό και να φύγει πολύ μακριά του, αλλά Μέρκελ και Σόιμπλε βρήκαν ξεπουλημένους Έλληνες πολιτικούς και δεν αφήνουν το λαό να πάρει το δικό του δρόμο.
Ευτυχώς που σε σημερινή συνέντευξή του στην εφημερίδα του Ντίσελντορφ "Rheinischen Post", ο Κρίστιαν φον Στέτεν ανέφερε ότι "η ελληνική κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να εφαρμόσει τις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις. Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει στο άμεσο μέλλον να καταβάλει το χρέος της ούτε και τους συμφωνηθέντες στην αρχή τόκους. Γι αυτό και η έξοδος από το ευρώ είναι η καλύτερη λύση", και ίσως με την πίεση τέτοιων παραπλανητικών δηλώσεων καταφέρουμε να απαλλαγούμε από τους Γερμανούς.
Χάλασε το πλυντήριο ρούχων, χρειαζόμαστε καινούργιο είναι η φωνή που ακούγεται από το βάθος του τούνελ. Τι να πάρουμε; συμπληρώνει.

Γερμανικό να μην είναι και ότι θες ας είναι βγαίνει, όχι και τόσο αυθόρμητα, η απάντηση.  

Δημοσίευση σχολίου