Ποιο είναι το κοινωνικό και πολιτικό αποτέλεσμα της κυβέρνησης του Σύριζα ως  ''πρώτη φορά αριστερά''  για τον λαό ;

Απελπισία , οργή και απογοήτευση εξαπατημένων πολιτών, που πίστεψαν  την Αριστερά για να ζήσουν τα χειρότερα στο κοινωνικό πεδίο  και  ιδεολογική σύγχυση στην κοινωνία των πολιτών για τους κομματικούς σχηματισμούς της κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας στην αρμόζουσα  ιδεολογική τους αναφορά  το πολιτικό τοπίο.

 Έχουμε σύμμαχους τους αριθμούς λέει ο Πρωθυπουργός της Αριστεράς και παρα-λίγο να μας πει  ''εμείς την κοινωνία'' ο Μητσοτάκης, κατ' εξοχή εκπρόσωπος της πλουτοκρατίας,  αλλάζοντας ρόλους και ιδεολογία στην ολομέλεια της Βουλής γιατί δεν υπάρχει  πολιτική διαφορά παρά μόνο η εξουσία.
  Λόγοι κενοί και απόμακροι από τα κόμματα της Δημοκρατίας που εξηγούν ως ένα βαθμό  την λαϊκή απήχηση του φασισμού στην σύνθετη λειτουργία  της ακροδεξιάς μέσα στην κοινωνία .
 Μια ακροδεξιά που ανατέλλει και στην Ευρώπη με νέες έννοιες στην φασιστική της ιδεολογία  για το ξεπέρασμα της κρίσης του καπιταλισμού δίνοντάς του οργανωτικά στοιχεία λεηλατώντας πάντοτε την Αριστερά , γιατί πότε διάολε η "δυτική πολιτική σκέψη" της αστικής ιδεολογίας την οποία υπηρετούμε και εμείς  ήταν το  ''αντίστροφο'' του λόγου που βρίσκεται στην βάση του φασισμού ;. 
Η ποιο θλιβερή εικόνα μιας ιδεολογικής σύγχυσης η Ελληνική πολιτική πραγματικότητα: να βγαίνει από τα χρονοντούλαπα της ιστορίας η Δεξιά για να μπει η Αριστερά με τους πασοκογενείς φιλοξενούμενους της και η ακροδεξιά να φουσκώνει τα πανιά της.
Πόσων ειδών κρίσεις περνάει αυτή η χώρα και πια έχει προτεραιότητα, η πολιτική , η οικονομική -ή- η ιδεολογική για να καταλάβουμε πώς και γιατί φθάσαμε ως εδώ για να θεραπευθούμε;.
Μια διαστροφή  της πολιτικής που αναζητά ερείσματα στις βαθιές λαϊκές επιθυμίες μόνο για εξουσία.
Από εδώ και πέρα η επανάληψη του  ''είμαστε κυβέρνηση της Αριστεράς'' από τον ΣΥΡΙΖΑ μία σκοπιμότητα εξυπηρετεί ,την πολιτική στόχευση για λογαριασμό της άρχουσας τάξης, να εξαϋλωθεί στην συνείδηση του λαού η ικανότητα της ευρύτερης  Αριστεράς να κυβερνά αυτόν τον τόπο . 
 Ελιξίριο ζωής για την Δεξιά στην πολιτική της διάσταση η  παρένθεση της Αριστεράς που δεν κατηγορείτε απλώς για την ανικανότητα της από τον νεότερο Μητσοτάκη , αλλά για την επικινδυνότητα  να διαχειρίζεται τα πράγματα  για τα μελλούμενα στην Ελλάδα. 
Διότι  ''ταράσσει τους ανθρώπους ου τα πράγματα , αλλά τα περί των πραγμάτων δόγματα'' που μεταφορικά  στην πολιτική συγκυρία του σήμερα σημαίνει ότι:
 δεν επιδιώκεται από τους προκάτοχους του ΣΥΡΙΖΑ να ταραχθούν και να τρομοκρατηθούν  οι πολίτες για τις καταστάσεις που περνούν τις οποίες οι ίδιοι έφεραν, αλλά οι  συμφορές και οι καταστροφές που θα επισύρουν  αυτές, όσο αυτές  τις διαχειρίζεται η Αριστερά.
Πολιτικές τακτικές του εκκολαπτόμενου Κυριάκου κατά τα πρότυπα του γηραιού Μητσοτάκη που ενίσχυσε και ενισχύει ο Σύριζα με την στάση του και την συμπεριφορά του .
Αυτή ήταν η προσφορά του ΣΥΡΙΖΑ   στο πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας,  να ξευτελίσει την Αριστερά για λογαριασμό της Δεξιάς στην δημιουργία του  κεντροδεξιού μορφώματος με πυρήνα την  -σκληρή- Δεξιά ως  μοναδικό πολιτικό φορέα ικανό να κυβερνά αυτόν τον τόπο, εγκλωβίζοντας τον λαό στον Ευρωπαϊκό μονόδρομο που εξ αρχής που εξ αρχής έχουν συμφωνημένο ( εκλογή Προκόπη Παυλόπουλου στην προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας ) .

Ατολμία , ανικανότητα ή υπηρεσία στο κατεστημένο,  επιλέξτε όποιο θέλετε ένα είναι το αποτέλεσμα και εξ αυτού κρίνεστε , αποστροφή των πολιτών σε κάθε Αριστερά ως εναλλακτική πρόταση, με νέο τοπίο τον τζούνιορ Μητσοτάκη .
 Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε, σε πρόβα Πρωθυπουργού ο Κυριάκος από το βήμα της Βουλής στην ομιλία, με ορίζοντες για ανάπτυξη τα ξένα κεφάλαια που δεν αποτελούν γι' αυτόν  κοινωνική σχέση υποταγής αλλά παράγοντα παραγωγής  στα πλαίσια της νεοφιλελεύθερης  του πολιτικής .
Είμαστε καλύτεροι γιατί είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις κρίσεις του καπιταλισμού που αναζητούν την λύση τους στο δράμα της κοινωνίας.
Αυτό ζει σήμερα η Ελληνική πολιτεία, τις λύσεις του καπιταλισμού εις βάρος της  κοινωνίας.
Διότι κάποια στιγμή πρέπει να αποκρυπτογραφήσουμε τις λέξεις πρόγραμμα και αξιολόγηση για αντιληφθούμε την μορφή της υποταγής μας στα πλαίσια του οικονομικού συστήματος που λειτουργούμε και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ανήκουμε .
Σκληρή δημοσιονομική προσαρμογή το πρόγραμμα, με προστάδιο δοκιμασίας της ευπείθειας για την παράταση του νύν στην Πρωθυπουργία ή την ανάληψη αυτής από τον επόμενο κατά την βούληση της Γερμανίας  , η αξιολόγηση .
Απόλυτος έλεγχος σε επίπεδο πολιτικό, οικονομικό και ηγεσίας .
Κάθε μνημόνιο και Πρωθυπουργός, το πιθανότερο σενάριο, οι Γερμανοί επιλέγουν και εμείς ψηφίζουμε , αυτή είναι η αλήθεια αυτή είναι η υποταγή μας.
 Πρόγραμμα που θα καθορίζει προ-νομοθετικά για δεκαετίες τους μισθούς και τις συντάξεις στο επίπεδο της συντήρησης μιας κοινωνίας που θα προεξοφλεί για τους ξένους τα προσδοκώμενα κέρδη  από την εκμετάλλευση της Ελληνικής περιουσίας .
Κανείς από αυτούς τους μνημονιακούς προάγγελους του Μεσαίωνα δεν ενδιαφέρθηκε ειλικρινά για την σωτηρία του λαού , ούτε τόσο για την παραμονή του στην εξουσία την οποία με διαφορετικό πρόσωπο  σε έτερους χρόνους πάντοτε μονοπωλιακά νέμεται , αρκεί και μόνο να παγιδεύεται ο λαός στην πολιτική σβούρα  ''μνημόνια, χρέος και λιτότητα '' , άπραγος και παραδομένος .
Μια σκευωρία που σχεδιάσθηκε στις Βρυξέλες για να υλοποιηθεί  από πειθήνια όργανα στην Ελλάδα με ένα πρόγραμμα  του Δ.Ν.Τ και της Ε.Κ.Τ που όλοι γνώριζαν ότι είναι αποτυχημένο .
Τώρα κατάλαβαν οι αθεόφοβοι ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει και ομιλούν για πλάν μπή αφού λεηλάτησαν τα πάντα.
  Εκείνο που δεν θέλουν να καταλάβουν όμως αυτοί οι αλήτες είναι ότι το πλάν μπή για την σωτηρία της χώρας είναι να εξοστρακισθούν από τα κοινά  όλοι τους που λυσσαλέα εις βάρος του λαού το στήριξαν, από το να τρομοκρατούν τους Έλληνες με την μπλόφα GREXIT  του Σόϊπλερ για να το ξαναστηρίξουν .
Ούτε ορφανή θα μείνει η πολιτεία ούτε ακυβέρνητο το κράτος για κάποιους πολιτικούς και πληρωμένους δημοσιογράφους που σπεύδουν να εκφοβίσουν τους αδαείς πολίτες για καταστροφή και όλεθρο χωρίς αυτούς και την Ευρώπη .
Αυτός είναι ο πραγματικός μονόδρομος των Ελλήνων που κρύβεται πίσω από τον Ευρωπαϊκό, πρακτορευμένη Αριστερά ή γνήσια δεξιά .
Πάντοτε υπήρχε και θα υπάρχει η ελπίδα από τα Αριστερά , αυτό ήταν  το πρόβλημα τους και  αυτό πολεμήθηκε  εσωτερικά από τα μπάσταρδα της  .
Δεν είναι απλώς η απαξίωση της Αριστεράς ως απρόβλεπτη συνέπεια της αβελτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ , είναι ο προμελετημένος θάνατος της Αριστεράς από την αριστερή κατ' ευφημισμό διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην υπηρεσία των ξένων αφεντικών που τον διεμήνυσαν να λέει , αυτό που δεν είναι:  "είμαστε κυβέρνηση της Αριστεράς"  για να την σιχαθούμε.
 Ένα έγκλημα σε βάρος μιας ιδεολογίας που τόσα έχει να πει για την πραγματική φύση της κοινωνίας και τις μορφές του κράτους στις διάφορες βαθμίδες της ιστορικής και οικονομικής του εξέλιξης , που αν μη τί άλλο τουλάχιστον ως θεωρία αποτελεί πνευματικό θησαυρό και μοναδικό εργαλείο για την ανάλυση και την θεραπεία της σύγχρονης κοινωνίας .

                       Δυστυχώς τα καταφέρατε !!!

Ασλανίδης Ματθαίος.

Δημοσίευση σχολίου