100+ χρόνια τώρα σε διοικούν οι κληρονόμοι … ναι 100+ …. και όχι 40 ….
Η ρεμούλα όλου του συστήματος σε έφερε σε απόγνωση … αγανάκτηση … το ξεπούλημα όλων των αξιών σε έκανε να θες να αντιδράσεις ….
Χρειαζόσουν ένα ξέσπασμα …ένα καθαρό κίνημα…η αγανάκτηση σου να δικαιωθεί…και ως δια μαγείας …εμφανίστηκε το κίνημα των αγανακτισμένων … εκατομμύρια στους δρόμους … μια δυο φορές…και η χύτρα ξεφούσκωσε… τζίφος το κίνημα ….!
Το υποσυνείδητο κατέγραψε την ήττα ….!
Θελησες έναν ηγέτη μέσα σου κάπου να πιαστείς … έναν ηγέτη να το αλλάξει όλο!
Σου τον έδωσαν και μάλιστα σε δυο μορφές έναν που σε δούλεψε και είναι του συστήματος …. ο αλεξ …και ένας που σε ξαναδουλεψε και έπαιξε τον ρόλο του αντι του συστήματος …τον Σωρρα …!
Μα τι είναι αυτά που λες ..ο Σωρρας ηγέτης ;..Ναι ηγέτης όσο γιαλαντζί χρειάζεται ,όσο γελοίος χρειάζεται ώστε στο υποσυνείδητο όλων ..και σε αυτούς που πίστεψαν και σε αυτούς που χλεύαζαν η έννοια ηγέτης να γίνει …. γελοία !
Μην ξεχνάς ότι της πραγματικές αλλαγές σε ένα σύστημα δεν της φέρνει ποτέ η πλειοψηφία αλλά μια μικρή μειοψηφία με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ..! Δεν φοβούνται το άβουλο ον της μάζας αλλά την μονάδα που είναι ικανή να μπολιάσει την καρδιά της μάζας με συγκεκριμένες ιδιότητες και αξίες !!
Σήμερα ακόμα και αυτοί που είναι οι φυσικοί ηγέτες της χώρας …. παρακολουθώντας αυτό το θέατρο …αυτό το τσίρκο…λένε μέσα τους ..μπαα αποκλείεται να είμαι εγώ ικανός να κάνω κάτι σε αυτό το θηριοτροφείο…!
Η συνείδηση τσακισμενη πλέον και με άμυνες …. για το μέλλον να μην την ξαναπατήσει !
Το χάος για να έρθει η τάξη … χρησιμοποιεί απλά όπλα…όταν φοβάσαι οτι κάτι τυχαίο μπορεί να συμβεί και να πετύχει αυτό που έχεις να κάνεις …είναι να το δημιουργήσεις εσύ αυτό το τυχαίο και να το κάνεις να αποτύχει …έτσι όλοι πια δεν θα θέλουν να ξαναζήσουν το ίδιο συναίσθημα …έτσι και ο Ηγέτης να έρθει αύριο …κανείς δεν θα τον καταλάβει!
Στο έχω πει πολλές φορές…αν δεν μπορείς να αποφύγεις μια ενέδρα τότε είσαι αναγκασμένος να φτάσεις πριν τους αντιπαλους σου στην ενέδρα και να την κατακτήσεις …τεχνική Πολέμου είναι όλα !
Τώρα αν θες ακούς τα λόγια μου και γλυτώνεις κόπο και πόνο από τις μελλοντικές μάχες που θα σου δώσουν να δώσεις για το καλό της πατρίδας σου !
Η κατανοείς ότι η πόλη είναι ο καθρέφτης των πολιτών της …και ξεκινάς να αλλάζεις πρώτα εσύ και σιγά σιγά μαθαινεις και στους υπόλοιπους πως χτίζεται ξανά ο πολιτισμός ..!
Αλλά με την κατάντια που έχουμε φτάσει …. αλλά λόγια να αγαπιόμαστε ..!
Υπεροντοτητα πληροφορίας vs ανθρώπινο είδος = 4-0
Πρώτο ημίχρονο !

Stranger….

Δημοσίευση σχολίου