Φαίνεται ότι οι περισσότερες εκλογικές αναμετρήσεις στην Ευρώπη αλλά και την γειτονική μας Τουρκία, θα κινηθούν στο ρυθμό της Ελλάδας.

Στην Τουρκία το πράμα ξεφεύγει τελείως καθώς η αντιπολίτευση είναι αυτή που στηρίζει την εκλογική της πορεία στην επίθεση κατά της Ελλάδας η δε κυβέρνηση εμφανίζεται μεγαλόψυχη γιατί μας ανέχεται και μας υπομένει και δεν μας δίνει μερικές φάπες για να τα μαζεύουμε και να εγκαταλείψουμε τα νησάκια που παράνομα καταλάβαμε.
Γράφει ο αρθογράφος της εφημερίδας Sözcü, Rahmi Turan, «η κυβέρνηση δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα για να διώξει τους Έλληνες που έχουν καταλάβει «παράνομα» τα 18 τουρκικά νησιά και νησίδες». Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα υποστηρίζει την αντιπολίτευση «μαλώνει» τον Ερντογάν που δεν κάνει πόλεμο.
Χαρακτηριστική είναι η φράση : «Yunan kaşınıyor», δηλαδή οι «Έλληνες ξύνονται» για να… φάνε τις φάπες τους από την Τουρκία και συνεχώς προκαλούν την τουρκική πλευρά με τις ενέργειες του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.
Οι Έλληνες έχουν, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, εγκαταστήσει παράνομα στρατιωτικά αγήματα σε 18 τουρκικά νησιά με ολμοβόλα και άλλα οπλικά συστήματα, ενώ έχουν αναρτήσει την ελληνική σημαία σε εμφανή μέρη.
Τέλος η τουρκική εφημερίας αναφέρει ότι σύμφωνα με το άρθρο 302 του τουρκικού ποινικού κώδικα, είναι… προδοσία η αδιαφορία για την κατάσταση αυτή και τονίζεται πως από την μια η τουρκική κυβέρνηση ζητά να ψηφίσουν ναι στο δημοψήφισμα αλλά από την άλλη αφήνει την προδοσία αυτή ατιμώρητη.
Δρυός πεσούσης πάς ανήρ ξυλεύεται και από ότι δείχνουν τα πράγματα ήρθε η ώρα της ξύλευσης.



Δημοσίευση σχολίου