Δεν ήμουν εγώ είπε ο Σημίτης στη συνέντευξη που έδωσε στην Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα.
Ο Κώστας Σημίτης φόρτωσε τα πάντα στον άλλο Κώστα, τον Καραμανλή, λέγοντας πως η κυβέρνηση του Καραμανλή ήταν αυτή που αμφισβήτησε τα στατιστικά δεδομένα και μας ξευτέλισε διεθνώς με τα … «greek statistics»
Ξέροντας ότι ο άλλος Κώστας δεν πρόκειται να αντιδράσει, ο Σημίτης εκ του ασφαλούς δημιούργησε ενόχους αποποιούμενος ο ίδιος κάθε ευθύνης για την κατάσταση της χώρας.
Με μια του λέξη κατέστησε την διαφθορά «κοινωνικό φαινόμενο» και τους πολίτες διαβρωμένους, πράγμα που επανέλαβε και ο Παπανδρέου ως πρωθυπουργός, αρνούμενος να δεχθεί την αλήθεια που λέει ότι δεν υπάρχουν κοινωνίες διαβρωμένες αλλά μόνο πολιτικοί, γιατί κάτι τέτοιο θα τον ανάγκαζε να απολογηθεί για το ότι ηγήθηκε της ποιο διαβρωμένης κυβέρνησης με τον ίδιο να έχει τον ρόλο του «Αρχιερέα της διαπλοκής» όπως είπε ο άλλος Κώστας και μετά το πήρε πίσω, τυφλωμένος και ο ίδιος από την μέθη της εξουσίας. 
Για τους Κωστάκηδες, οι Μαντέληδες, οι Τσοχατζόπουλοι, οι Νεονάκηδες αλλά και τα άλλα φρούτα τους που καταλήστευσαν τη χώρα ήταν «κοινωνικό φαινόμενο» και τα άλλοθί τους για τα σημερινά αδιέξοδα ήταν τελικά ότι «μαζί τα φάγαμε»
 Εντολή που έλαβε ο Κώστας του ΠΑΣΟΚ για να «επανεμφανιστεί» προήλθε από τα ίδια αφεντικά που έκαναν τον Νεοδημοκράτη Κώστα, να λαλήσει παραμονές του δημοψηφίσματος για το ΝΑΙ η το ΟΧΙ τον Ιούνη του 2015.
Ο «λαλήσας» Κώστας του 15 δεν πέτυχε τον στόχο του και το αποτέλεσμα ήρθε με το 62% του ΟΧΙ. 
Ο Κώστας που λαλάει το 2017 δεν ξέρω τι στόχο έχει γιατί τον έχουν (το στόχο) καλά κρυμμένο, φοβούμενοι ότι αν γίνει αντιληπτός και μάλιστα δια στόματος Σημίτη, τότε μετά την Βρετανία, θα είμαστε η επόμενη χώρα που θα τους χαιρετήσει …με επανάσταση.
Υπόθεση θα κάνω μόνο για την επανεμφάνιση Σημίτη και ας με συγχωρέσει ο πανάγαθος.
Από την στιγμή που ο Σημίτης ζητάει εκλογές, μάλλον τον Τσίπρα έλαβε εντολή να στηρίξει και ας νομίζουν κάποιοι ότι ετοιμάζει την επόμενη κεντροαριστερά για να την προσφέρει έτοιμη στον Κυριάκο. (Βλέπε Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης, Ραγκούσης).

Εξάλλου Σημίτης είναι αυτός και πάντα θα έχει πρώτο ρόλο στον ποιο βρώμικο ρόλο.  

Ανδρέας Κεσίδης


Δημοσίευση σχολίου