"Ήταν η δυσκολότερη απόφαση που έλαβα ποτέ (…) την έλαβα καλή τη πίστει. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Εκφράζω τη λύπη μου, διατυπώνω τη μεταμέλειά μου και ζητάω συγγνώμη»

«Η αξιολόγηση που έγινε εκείνη την εποχή βάσει των πληροφοριών των μυστικών υπηρεσιών, η οποία οδήγησε στον πόλεμο, αποδείχθηκε εσφαλμένη. Η επόμενη ημέρα αποδείχθηκε πιο εχθρική, με μεγαλύτερη διάρκεια και περισσότερο αιματηρή απ’ όσο φανταζόμασταν»

Τα παραπάνω είπε ο Τόνι Μπλέρ ζητώντας συγγνώμη για τον πόλεμο του Ιράκ. Αυτός ο σφαγέας κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος όπως φυσικά και όλα τα άλλα τέρατα που καταδυναστεύουν τον πλανήτη. Η προπαγάνδα επαναλαμβάνεται και σήμερα για να δικαιολογηθεί η Αμερικανική επίθεση με πυραύλους στη Συρία. 

Οι νταβατζήδες δεν δύστασαν να σκοτώσουν γυναικόπαιδα, απλά και μόνο για να δικαιολογήσουν την επίθεσή τους εαναντίον του Άσαντ, που σημειωτέον, είναι στήν εξουσία μετά από εκλογές.

Τα γαϊτανάκια της προπαγάνδας, όπως ήταν φυσικό, ανέλαβαν ρόλο προβάλλοντας εικόνες παιδιών που χτυπήθηκαν από τα κακά χημικά του Άσαντ.

Όσο για την "ελπίδα του πλανήτη" τον μεγιστάνα Τράμπ που εξαπέλυσε την επίθεση, ας μήν ονειρευόμαστε ότι νοιάστηκε για τα παιδάκια της Συρίας, γιατί αυτά τα παιδάκια δεν διαφέρουν σε τίποτε από τα παιδάκια του Ιράκ η της Γιουγκοσλαβίας, που ψόφαγαν από της λευχαιμίες των καλών ΝΑΤΟΙΚΩΝ βόμβών και για τα οποία κανείς δεν ζητάει έστω μία συγγνώμη.   

Το φτύσιμο δεν τους αρκεί, όλοι αυτοί οι εγκληματίες θέλουν κρεμάλα.  

Δημοσίευση σχολίου