Και ξαφνικά, οι υπάλληλοι της Βουλής σοκαρίστηκαν όταν είδαν μπροστά τους τον πρώην βουλευτή Επικρατείας και στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθο Λαζαρίδη, να προσέρχεται και να λαμβάνει μέρος στην ψηφοφορία για τις αρχαιρεσίες του συλλόγου τους. 


Ούτε εκείνοι δεν γνώριζαν πως ο Χρ. Λαζαρίδης ήταν συνάδελφός τους εδώ και δύο χρόνια, τοποθετημένος ως σύμβουλος στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Τι να κάνει και αυτός; Δεν έπρεπε να βοηθήσει τον φίλο του; Βλέπετε, κανένας σε αυτήν τη ζωή δεν πάει χαμένος όταν έχει προσφέρει τόσο σημαντικές υπηρεσίες στην πατρίδα... Και πιστέψτε με, δεν είναι και ο μοναδικός πρώην βουλευτής που έχει βρει ένα μεροκάματο στο Κοινοβούλιο.
Ακέφαλο ΤΧΣ
Εν τω μεταξύ, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας εξακολουθεί να παραμένει «ακέφαλο» από πέρσι το καλοκαίρι, καθώς ακόμα δεν έχει επιλεγεί διευθύνων σύμβουλος. Το «μαγαζί» το τρέχουν ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Ερίκ Τουρέ και η εκπρόσωπος της Τράπεζας της Ελλάδος Δ. Φραγγέτη. Τώρα, ύστερα από δύο άκαρπους διαγωνισμούς, φαίνεται πως ίσως υπάρξει φως στο τούνελ, αφού το ανεξάρτητο -και αμφιλεγόμενο- selection panel έχει καταλήξει στην τελική λίστα με τους επικρατέστερους για τη θέση. Τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ είναι πολύ εκνευρισμένα με τα έξι μέλη του selection panel, αφού, όπως αναφέρουν, δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν για το τι κάνουν. 

Μάλιστα, αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «δεν μπαίνουν καν μαζί μας στο ίδιο ασανσέρ». Η ιστορία πάντως θα πρέπει να ολοκληρωθεί σύντομα, καθώς αποτελεί προαπαιτούμενο για τη δεύτερη αξιολόγηση.

Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου