Φωτιά πήραν τα μέσα αποβλάκωσης για την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο ενώ βγάζουν το σκασμό για τις χιλιάδες αυτοκτονίες στις οποίες οδηγήθηκαν άνθρωποι εξαιτίας των αποφάσεων τύπων σαν τον Παπαδήμο.


Σημίτης, Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς και Τσίπρας είναι οι πρωθυπουργοί φονιάδες και αυτός είναι ο λόγος που ένας από αυτούς έγινε στόχος.
Ο Παπαδήμος άνοιξε τον φάκελο βόμβα ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που του παραχώρησε η Τράπεζα της Ελλάδος για τις μετακινήσεις του.
Ο Λουκάς βρίσκεται εκτός κινδύνου στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και τα τραύματά, κυρίως στην κοιλιακή χώρα, δεν είναι σοβαρά. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος των ιδιωτικοποιήσεων οδηγήθηκε στον Ευαγγελισμό και όχι σε κάποια ιδιωτική κλινική. 
Καλά στην υγεία τους είναι και όλοι οι άνθρωποι της συνοδείας του.
Τα γεγονότα που ακολούθησαν και θα ακολουθήσουν την βομβιστική επίθεση κατά του τραπεζίτη που τον έκαναν πρωθυπουργό, είναι λίγο πολύ γνωστά.
Τα δελτία ειδήσεων και οι αναλύσεις θα γεμίζουν την καθημερινότητά μας, η αστυνομία θα αποκλείσει τον χώρο και θα κάνει έρευνες, οι εισαγγελείς θα γράφουν χαρτιά, ο Στουρνάρας θα λέει ότι δεν τον τρομάζουν οι επιθέσεις, τα πολιτικά δουλικά θα δίνουν συλλυπητήρια ενώ θα λένε ότι θα προστατέψουν την ....δημοκρτία και οι μαριονέτες της βουλής θα ψηφίζουν νόμους για έναν λαό που ψοφάει της πείνας.



Δημοσίευση σχολίου